OSTALE NOVICE
Stran
od 21
20.2.2019
Slovenski nogomet
Aluminij je pred nadaljevanjem sezone dobil zanimivo okrepitev, in sicer je novi član šumarjev postal dvakratni nigerijski reprezentant, ki je nazadnje igral v prvi švicarski ligi.
0
4.2.2019
Slovenski nogomet
V Aluminiju so našli igralca, ki bo zakrpal vrzel po odhodu najboljšega igralca v jesenskem delu sezone Francesca Tahiraja. Vrzel je zakrpal nogometaš, ki je že zaigral za slovensko izbrano vrsto.
0
28.1.2019
Slovenski nogomet
Maribor se je odpovedal kar dvema mladima nogometašema. Enemu trajno, drugega pa je le posodil. Oba igralca je v Kidričevo odpeljal Aluminij.
2
17.1.2019
Slovenski nogomet
Slovenski nogometni prvoligaš Aluminij iz Kidričevega v nadaljevanju sezone ne bo mogel računati na levega bočnega branilca Erika Gliho. Bočni branilec se drugič v karieri podaja v tujino.
0
12.1.2019
Slovenski nogomet
Hajduk iz Splita je uradno predstavil svojo najnovejšo pridobitev, ki se na Poljud seli iz slovenskega državnega prvenstva. Francesco Tahiraj je premierno spregovoril kot nogometaš "bilih".
6
Slovenski nogomet
Albanec Francesco Tahiraj, eden najboljših igralcev jesenskega dela sezone v 1. SNL, ima nov klub. Preselil se v sosednjo Hrvaško, kjer sta se zanj borila oba tradicionalno največja kluba.
2
11.1.2019
Slovenski nogomet
Zagrebški Dinamo je v slovenskem prvenstvu morda našel novo okrepitev. Gre za nogometaša, ki se je okitil z nazivom najboljši igralec lige v mesecu novembru.
3
17.12.2018
Slovenski nogomet
Maribor in Olimpija sta se v mesecu novembru lahko prepričala, da je njunim radarjem ušel igralec, ki je delal razliko na igrišču in nakazoval potencial za še več. Premagal pa je tudi nogometaše omenjenih klubov.
1
9.12.2018
Slovenski nogomet
Aluminij je sijajno zmago proti Olimpiji nadgradil še z odlično predstavo proti Celju, na kateri je vnovič zablestel Francesco Tahiraj, ki je bil vpleten pri vseh zadetkih svoje ekipe.
1
1.12.2018
Slovenski nogomet
Olimpija je visoko izgubila v Kidričevem. Kolaps ni bil le rezultatske narave, ampak le nadgradnja padca forme v zadnjem obdobju. Ljubljančani so bili povsem razglašeni in si privoščili sramotno predstavo.
54
Stran
od 21