Uredništvo    30. julij 2017
1. SNL, 3. krog

Domžalski preobrat v Dravogradu

Ankaran je samo na začetku tekme upal na več kot le poraz, ko je povedel, toda Domžale so uspele obrniti potek tekme in tudi zmagati.
SORODNE NOVICE
Mandarić prodaja tudi Abassa I...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Bajrić pritiska za odhod v Slo...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Kajtazović je postal mednarodn...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Nekdanji zmaj Ivančić okrepil ...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Fiorentina potrdila prihod Nin...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Nicholson dvakrat za remi Domž...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Štadion: Dravograd, Gledalcev: , Sodnik: Matej Jug
1 : 0
 
 
1 : 1
 
1 : 2
 
 
 
 
 
 
 
1 : 3
 
 
 
 
Ankaran Hrvatini: Matej Paal, Luka Badžim, Jan Pahor, Emir Dautovič, Gal Primc, Raoul Delgado, Mihovil Klapan, Erik Gliha, Dejan Angov (od 51. Sven Dodlek), Rok Kidrič (od 83. Nik Mihailovič), Timotej Mate (od 66. David Lukanc).
Trener: Vlado Badžim
Domžale: Dejan Milić, Matija Rom, Miha Blažič, Tilen Klemenčič, Žan Žužek (od 74. Senijad Ibričić), Jure Balkovec, Jan Repas, Adam Čerin, Ivan Firer, Lovro Bizjak, Petar Franjić (od 46. Luka Volarič).
Trener: Simon Rožman
(foto: SPS)
Domači nogometaši, torej v bistvu gostje iz Ankarana, so tekmo proti Domžalam odprli sanjsko. Že v peti minuti se je namreč zatresla mreža Dejana Milića, podajalec je bil Rok Kidrič, strelec pa Mihovil Klapan. Gostje so hitro prevzeli pobudo, a vse do 40. minute čakali na izenačenje. Prišlo je po podaji Jana Repasa v 40. minuti, ko je zadel novinec pri Domžalah Lovro Bizjak. Domžale so se na ta način vrnile v igro.

V drugem polčasu je sledilo pričakovano. Najprej so akcijo izpeljali Bizjak, Firer in nato Luka Volarič, ki je v 47. minuti povišal na 2:1. Pokalni prvaki, ki jih čez nekaj dni čaka pomembna evropska tekma proti nemškemu Freiburgu, so po uri igre vodili že s 3:1. Strelec je bil, ob pomoči soigralca Čerina, že omenjeni Jan Repas. To je bil, ne glede na nekaj poizkusov na obeh straneh, tudi končni izid srečanja v Dravogradu. 

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE