Uredništvo    4. april 2017
Nove spremembe v celjskem prvoligašu

Celjani izgubili glavnega sponzorja

V Celju se je danes odvila skupščina, na kateri je celjski župan predstavil nov pravilnik oziroma statut, po katerem je bil razrešen predsednik. Glavni sponzor se umika.
SORODNE NOVICE
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkcelje.si)
Prihodnost celjskega prvoligaša je kot kaže čvrsto v rokah t.i. investitorjev, ki jih vodi generalni direktor kluba Igor Dedišin. Slednji je tudi eden od članov novega sklica upravnega odbora kluba, ki je na podlagi novega statuta razrešil dosedanjega predsednika kluba Stevana Đorđevića. Slednji tega menda ni pričakoval, le slutil je, da bi se to lahko zgodilo, je pa ob svojem odhodu razkril, da t.i. investitorji v klub doslej še niso vložili svojega denarja, vse aktivnosti doslej, vključno s pripravami in podobno, je klub kril iz svojih sredstev!

Ob tem dodajmo, da celjski prvoligaš, ki letno okvirno razpolaga s približno 800 tisočaki, ostaja brez glavnega pokrovitelja. Umika se namreč dosedanji glavni sponzor Cinkarna Celje, ki je v sponzorske prilive kluba, ki jih je na letni ravni po naših inforamcijah približno 400.000 evrov, prispevala več kot polovico. To pomeni, da je umik Cinkarne hkrati nezaupnica novemu vodstvu, ki se ni uspelo dogovoriti za nadaljevanje sodelovanje, in seveda velik udarec za celjski klub. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 31
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
korl 6.4.2017, 11:50 Prijavi komentar
Sarkastični haha,ane celjski .Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni. Račune bo potrebno plačati tako ali drugače ,frustracije ,ki jih je moč izluščiti iz tvojega haha, pa se zdravijo v lokalni norišnici Vojnik . V Velenju na tekmi z Rudarjem sem imel priložnost srečati te kao poslovneže, ki pa so me zelo milo rečeno bolj spominjali na tiste južne brate ispred 30 in več let , ko so za boljšim kruhom prihajali iz južnih republik samo v tistem kar so imeli na sebi:sako ,srajca , farmerice in patike , žal.
AmaterCE 6.4.2017, 11:40 Prijavi komentar
Bojkotiranje tekem je edini recept, da se znebimo golazni. Tudi župan ne bo večno haral. V mestnem svetu se generacije počasi menjujejo. Vsega "lepega" je enkrat konec. Za "nepremičninskega mogotca" bodo pa itak Rusi poskrbeli.
AmaterCE 6.4.2017, 11:38 Prijavi komentar
"boste videli drekec", čakam na podatke o nakazilu investitorja. ;)
AmaterCE 6.4.2017, 11:37 Prijavi komentar
"boste videli celjski" že ve, kako se to dela. :) En mali kupček drekavcev s celim kupom "pooblastil" za glasovanje na skupščini... to je recept za VELIKO CELJE!!!
celjski 6.4.2017, 11:30 Prijavi komentar
Uf se vas bo pa moralo res veliko zbrati haha
AmaterCE 6.4.2017, 08:17 Prijavi komentar
Vsi tisti, ki ste "zgroženi" zaradi dogajanja... plačajte članarino (20 eur) in pojdite na skupščino kluba. Tam lahko preglasujete drekavce in prevzamete klub. Težko, ampak se v teoriji da. Nenazadnje je to še vedno društvo in deluje po Zakonu o društvih.
Charli 6.4.2017, 00:41 Prijavi komentar
Se nekaj šušlja na temopri mladincih; seveda po vsako ceno priti do točk za obstanek v mladinsko-kadetski ligi. Sramotna dejanja, no pa če to počne človek kateri ob klubu katerega mu financirajo starši, še vedno išče sebi neke pozicije v drugih sredinah, potem...zaudarji ampak saj sem dejal popolnoma vsi morajo nujno iz kluba. Kateri pa na sodišče in?
korl 5.4.2017, 22:49 Prijavi komentar
Ala Celjski and.kom.si upaš na glas povedati nad katerimi igralci se je na pripravah v Umagu izvajal MOBING s strani Ukrajincev, kakšne so bile grožnje in zakaj.Imaš toliko ja.. ,ali živiš v prepričanju, da se to ni razvedelo.Palica ima vedno dva konca, in verjemi ,da drugi konec doseže prej ali slej tudi tebe in tebi podobne.
Milkyway 5.4.2017, 21:23 Prijavi komentar
Naš izpirjen sistem, mu podeli nagrado- SAMO ZATO KER IZKORIŠČA DELAVCE!! in na njihov račun služi denar!!
Milkyway 5.4.2017, 21:10 Prijavi komentar
Potem pa gre v UO največji oderuh, kateri od svojih delavcev zahteva da delajo še tista dela, za katera nimajo zapisano v delovni pogodbi. Izvaja mobing nad zaposlenimi, ter zahteva spolne protiusluge.. Ima namreč otroke z večzunajzakonskimi partnerkami-sedanjimi ali bivšim delavkami njegovega podjetja. Res moralen človek!!!
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE