Uredništvo    29. oktober 2016
1. SNL, 15. krog

Celjska sramota, podvig Krškega

Celjani so si v 15. krogu 1. SNL privoščili izjemno hud spodrsljaj. Na dvoboj s Krškim so bili v vlogi favorita, a so tekmo prepričljivo izgubili.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Arena Petrol, Gledalcev: , Sodnik: Rade Obrenović
0 : 3
Celje: Matjaž Rozman, Tadej Vidmajer (od 61. Rudi Vancaš Požeg), Damir Hadžič, Elvedin Džinić, Jure Travner, Nino Pungaršek (od 76. Anej Lovrečič), Amar Rahmanović (od 86. Irfan Hadžić), Goran Cvijanovič, Lovre Čirjak, Dalibor Volaš, Matej Podlogar.
Trener: Dušan Kosić
Krško: Marko Zalokar, Marko Dušak, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Žiga Jurečič, Arafat Mensah Ibrahim, Nermin Haljeta (od 70. Rok Baskera), Filip Dangubić, Tim Čeh.
Trener: Stipe Balajić
(foto: SPS)
Več sledi!
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 59
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
korl 1.11.2016, 14:25 Prijavi komentar
Na današnji pietetni dan je očitno stanje v NK Celje preveč žalostno,da bi se človek smejal,in preveč smešno,da bi se človek zajokal .
korl 31.10.2016, 22:19 Prijavi komentar
Pa še vprašanje Celjski,zakaj misliš da klub pošilja na razne forume pol pismene (retorično seveda,upam da ti ne misliš itelektualno) piarovce? Pismeni so si že zdavnaj prišli na čisto,kam pes taco moli,a ne!
korl 31.10.2016, 21:57 Prijavi komentar
Indulentna ,sterilna,neborbena igra je tudi posledica razdora med igralci.Spasojevi igralci so z nesorazmerno visokimi plačami vnesli razdor v slačilnico.Rezultat se pač pokaže na terenu.Eni igrajo za sendvič drugi za lep denar.Celjski bi očitno želel biti nekaj kar mu nikoli ni in mu nikoli ne bo dano:premišljen umirjen,artikuliran,argumentiran,,gosposki,piker,zajedliv,kulturen.Med vrsticami razkrije tudi tisto kar kot piarovsko trobilo ne bi smel,smešno res.Ni mu torej jasno kaj gospodarska družba je in kaj je UPRAVLJANJE društva preko ali z gospodarsko družbo.To razkriva v stavku:pravi igralci za pravi denar:kar kaže na težnjo Ukrajincevpo služenju denarja preko gospodarske družbe na račun društva ki je mimogrede drugi pravni subjekt.Seveda je zato iz pogodbe izvzeta nogometna šola.Pa povejmo še po domače da bodo lahko razumeli tudi pol pismeni(prosto po Celjskem)Prihodke vlagajo in pobirajo preko doo, stroški ostanejo in jih pustijo na društvu,lahko poberejo denar in kopita,društvo pa za njimi plačuje dolgove .Lep primer za takšno poslovanje je Gorica . Pa še to komu in preko katerega pravnega subjekta (društvo ali doo) Spasojevi igralci plačujejo provizijo od dohodkov(ki so jo dolžni plaćevat),ali morda celo na črno na roko?Mimogrede še tole NE UPRAVNI ODBOR odloča skopščina na predlog upravnega odbora , je pa res da so v upravnem odboru DOLOČENI ljudje.
proton 31.10.2016, 19:54 Prijavi komentar
Samo v razmislek ti povem še tole in potem sem s teboj končal, ker si prezelen in prešmrkav. Upravni odbor je glasoval o pogodbi, ki jo niso sploh videli, ker je poslovna skrivnost. Ko se bo tebi posvetilo in ti bo tvoj čas pokazal, bo NK Celje v 4. ligi. Denarja v blagajni kluba bo zmanjkalo do februarja. Marca je licenciranje, boš videl takrat kaj in kako. Pojej čokolino in spančkat.
celjski 31.10.2016, 18:15 Prijavi komentar
Zato pa so določeni ljudje v upravnem odboru. Ker odločitve se sprejemajo na upravnem odboru in ne v glavi predsednika. Večina dvigne roke in je odločitev sprejeta. Zato je tudi Ukrajinec Ihor dobil mesto generalnega direktorja, ki ima zelo podobna poblasita kot predsednik. Težko je prepričati že prepričane zato bo čas najbolje pokazal gdo ima prav.
proton 31.10.2016, 17:53 Prijavi komentar
Moje trditve so 100% točne ni predvidevanja. Če vložijo Ukrajinci 2,5 mio € v petih letih mora NK Celje prodati za 5 mio € igralcev v petih letih, da so oni na nuli. To ni predvidevanje, to je preprost izračun za 8 razred osnovne šole. Ti predvidevaš in v prazno blebetaš. Tujec ne vodi nič lažje kapital, če ima večino oz. 51% kot če ima 75%, kaj blebetaš, v koliko podjetjih imaš lastniški delež, da lahko tako trobentaš nesmisle. Tudi če imaš 100% lastniški delež v podjetju ne moreš nič brez predsednika društva on je podpisnik vsega, ali razumeš, da ne moreš z 75% lastništvom podjetja ukazati predsedniku kaj se bo naredilo? Še enkrat da ne dolgovezimo Celjskii navedi mi en pozitiven učinek, ki ga lahko potrdiš in ne le to kar ti misliš oz. domnevaš. Po tvojem odgovoru lahko debatiramo naprej ter pozdravim tvoje razmišljanje in priznam svojo zmoto ali pa se neham sploh ubadati s teboj.
celjski 31.10.2016, 14:34 Prijavi komentar
Nevem kje si prebral, da sem napisal, da se lahko društva privatzirajo. Samo razčistil sem, da je sedaj lažje za tujce, da vodijo svoj kapital. Tudi tvoje trditve so predvidevanja. Poglej Olimpijo. Oni so lahko prodali v pol sezone? Pa je bila Olimpija pred Mandaričem na nižjem nivoju kot Celje. Ko imaš enkrat 500k na leto "viška" je lažje prepričati določene igralce in jih lažje prodajati. Z 0eur pa je težko kej ustvariti ane?
proton 31.10.2016, 07:05 Prijavi komentar
Celjski, naj bo kdorkoli kjerkoli, greva z dejstvi in ne s tvojimi klasičnimi nisi kredibilen. Na forumu ni nihče kredibilen oz. ne more biti kredibilen pod vzdrvkom, kredibilen je osebek z imenom in priimkom, pustiva to. Kje in komu bo NK Celje prodal v petih letih igralcev za 5 mio €, da so Ukrajinci na nuli, da niso sploh nič zaslužili? Nemogoče!!! Kar kvasiš o NZS je obična nevednost. Vsi klubi v Sloveniji so društva, ki po zakonu ne morejo biti privat lastništvo. Vsako društvo pa ima v lasti d.o.o. npr. Nogometno moštvo Celje d.o.o. in NZS je dopustila da je lahko lastnik tega podjetja in ne društva privatnik do 75%. Vso infrastrukturo vse pridpevke občine koristi in dobiva društvo. Podjetje le plačuje igralce, za vse ostalo je društvo odgovorno in zaslužno, predsednik je na društvu, direktor podjetja je nepomemben. Ti Celjski pa mi navedi en pozitiven učinek, ki ga lahko potrdiš in ne le to kar ti misliš oz. domnevaš. Nenazadnje domnevaš da bo NK Celje zmagal v Mariboru, ker bodo bivši iz Maribora trgal?????
celjski 31.10.2016, 02:41 Prijavi komentar
proton ti tako vem gdo si... tako, da tvojih objav tak ne mislim kej veliko komentirati ker nimaš nobene kredibilnosti. Pač bivše grofovsko sranje. Užaljenost še ni minila. korl ti pa tak neveš kaj je ustava RS in kaj je licenciranje tak da pač brezveze. Na vaše razočaranje bo Celje še dolgo prvoligaš je pa res, da bo težko v bljižnji prihodnosti osvojilo naslov ker sta oba tekmeca trenutno premočna.
proton 31.10.2016, 00:25 Prijavi komentar
Celjski butec Zoki: NZS sploh ni pristojna za vprašanja, ki ste jim ga z dohtarjem poslali, takšen je uradni odgovor in so se od povezave oz. odgovora lepo ogradili. Nk Celje ne more nikakor profitirati, vidim da si obično teslo, saj ne govorim da talent ala Verbič pride v Celje, ampak da jih Celje ne more prodati za 5 mio v petih letih. Mater ti glupo da te bom po IP izsledil pa ti glavo zdrobil, ko slepiču...
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE