Uredništvo    3. december 2016
1. SNL, 20. krog

Delitev točk na Areni Petrol

Nogometaši Gorice, tokrat nekoliko oslabljeni, so v Celju le prišli do pozitivnega izida. Na Areni Petrol je bilo 1:1, zadela sta Žigon in Volaš.
SORODNE NOVICE
Štraus se je vrnil v Celje
12.12.2017 | Slovenski nogomet
1. SNL: Najboljša enajsterica ...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Arena Petrol v Celju, Gledalcev: 400, Sodnik: Slavko Vinčič
1 : 1
Celje: Matic Kotnik, Damir Hadžič, Elvedin Džinić, Žiga Kous, Jure Travner (od 56. Rudi Vancaš Požeg), Janez Pišek, Nino Pungaršek, Goran Cvijanovič (od 70. Irfan Hadžić), Dalibor Volaš, Matej Podlogar, Lovre Čirjak.
Trener: Dušan Kosić
Gorica: Gregor Sorčan, Miha Gregorič (od 87. Jani Curk), Alen Jogan, Matija Škarabot, Tine Kavčič, Jaka Kolenc, Dejan Žigon, Rok Grudina, Sandi Arčon (od 83. Gianluca Franciosi), Miran Burgič, Tilen Nagode (od 77. Bede Amarachi Osuji).
Trener: Miran Srebrnič
(foto: SPS)
Skromen obisk na celjski Areni Petrol je pospremil srečanje 20. kroga 1. SNL med domačim Celjem in gostujočo Gorico, četrtega ter petega kluba lige. Celjani imajo v zadnjem obdobju dober "score" z Novogoričani, ki so v Celje prispeli nekoliko oslabljeni. Gostje so bili v prvem delu prvega polčasa boljši nasprotnik, domačini pa so bili nekoliko bolj konkretni. Kar lep čas je kazalo, ne glede na posamezne poizkuse na obeh straneh, da se bo prvi polčas končal z neodločenim izidom, a se to ni zgodilo, potem ko je Dejan Žigon v 41. minuti zadel za vodstvo gostujoče Gorice. 

Domačini so v drugem polčasu iskali izenačujoči zadetek, bili podjetnejši. Njihovo potrpljenje in vztrajnost sta bila nagrajena po dobri uri igre. Takrat je namreč zadel izkušeni napadalec Dalibor Volaš. Bivši nogometaš Kopra in Maribora je zadel z glavo, po podaji iz kota. Do izteka tekme smo videli še dva poizkusa Volaša in na drugi strani strel Mirana Burgiča, toda ostalo je pri izidu 1:1, ki pravzaprav ustreza obema ekipama. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
korl 4.12.2016, 11:23 Prijavi komentar
Mimogrede Luka-Celjski(kakorkoli že) kdo spreminja gesla ,jaz zagotovo ne,kaj pa ti? Slaba vest,ali skrivanje svoje frustracije?
korl 4.12.2016, 09:43 Prijavi komentar
Luka lahko tudi konkretno,če bi bil na tekmi,bi to lahko tudi sam opazil.Najnevarnejši igralec v domači ekipi je bil štoper Dzinic.Kar petkrat je namreč streljal na domač gol in pri tem nategoval(oprosti izrazu)domačega vratarja v dolgi kot, kar je proti vsem nog.pravilom,podaje se namreč vrsijo pred bližnjo vratnico.Tako se ni mogoče znebiti občutka,da je za vsako ceno hotel doseči avtogol,ali vsaj dati možnost nasprotnikom,da prestrezejo podajo in dosežejo lahek gol(Burgicu je skoraj uspelo)Celo iz avta je žogo vrgel na svoj gol.
AmaterCE 4.12.2016, 08:46 Prijavi komentar
Če pogledamo samo včerajšnjo postavo, so vključno z rezervami igrali 4 domači igralci (od 13). Če med "domače" lahko štejem Kotnika, ki ni tako zelo domač. Tako se postavlja "veliko Celje"? Trener je napovedal "okrepitve" v zimskem času. Zagotovo bodo to agencijski igralci iz vseh vetrov (Ukrajina, Češka, Hrvaška, Bosna, Srbija...). Odstotek domačih bo še slabši.
korl 4.12.2016, 08:43 Prijavi komentar
Dragi Luka,Korl je star 65 let in se šteje med veterane kluba.Moja spoštovana mama je žal že 4 leta pokojna.Pri svojih letih morda malce slabše vidim nisem pa slep da ne bi opazil,kaj se dogaja.
AmaterCE 4.12.2016, 08:39 Prijavi komentar
lukaSlo, tvoj zapis je klasično blebetanje (preusmerjanje pozornosti) posameznika, ki nima argumentov. Daj, preveri še moj IP in ugotovi, kje je moja mamica. Klub že (več kot) 20 let išče identiteto, po vsakem (slabem) ciklusu nategnejo peščico navijačev, ki še vztraja. Tokratna bedastoča z "investitorji" je kaplja čez rob. Če kdo misli, da je javni interes celjskega okolja, da občina in gospodarstveniki plačujejo igračkanje nekaj tujim posameznikom, na tribuni pa to sranje gleda cca 50 Celjanov, ki kupijo karto (ostalih 100 je zastonjkarjev), se zelo moti. Formalno privatizirajte klub (če bi bilo možno, pa ni!), in se 100% sami financirajte (brez občinskega denarja). Hkrati plačujte uporabo javnih kapacitet (Arena, Olimp, Skalna klet, golovec...), potem pa se lahko igračkate. Veseli ste lahko, da Šrot že vsa leta podpira te neumnosti. Brez Celja bi bile vaše "ideje" že 5x v regionalni ligi.
lukaSlo 4.12.2016, 00:32 Prijavi komentar
Korl a nis nekoliko že neokusn, zakaj si se reg. pod novim geslom? A bi bil rad spet v klubu...Bolno deluješ in očiten si. Ti napišem, čigav si, kok jwe mamci ime... se ti spet pride v klub, ej ,jej
korl 3.12.2016, 22:53 Prijavi komentar
Ogledal sem si zadnje tri tekme Celjanov obe gostovanji v Domžalah in Ljubljani ter današnje srečanje na Areni Petrol.skupna ocena je katastrofalna Igra brez idej agresije.pritiska na nasprotni polovici,razigranosti.avtomatizma,v kar nas iz tedna v teden prepričuje gospod trener.Posledično je bilo danes na tribunah Arene Petrol mogoče prešteti148 gledalcev(osebno preverjeno)Stevo ukrepaj preden bo prepozno in da se ne bi zgodil kakšen ekces ,že danes se jih je nekaj komaj zadržalo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE