Uredništvo    9. april 2017
Znan je novi predsednik Celja

Đorđevića menja Rovšnik

Čeprav je Stevan Đorđević medije včeraj obvestil o napakah na zadnji skupščini kluba in razglasil sklic izredne, je medtem že znan nov predsednik celjskega kluba.
SORODNE NOVICE
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Stevana Đorđevića je po novem statusu izvršni odbor, ki ima v celjskem klubu zdaj novo sestavo, pred dnevi odstavil s funkcije predsednika Celja. Đorđević se s tem očitno ne strinja, kajti medije je včeraj obvestil o napakah na zadnji skupščini in pozval na nov izredno zbor članov, ki bo v petek, 14. aprila.

Kakorkoli že, v Celju, kjer so pred dnevi ostali brez glavnega sponzorja, imajo medtem novega predsednika, to je postal Miloš Rovšnik.

- Obvestilo Stevana Đorđevića:

Pozdravljeni,

v torek, 4. aprila, je v prostorih NK Celje potekal redni zbor članov, na katerem se je obravnavalo nekaj rednih, nekaj pa izrednih točk. Na samem zboru je bilo precej nepravilnosti, med katere še posebej bode glasovanje o novih članih upravnega odbora. Za slednje so namreč glasovali le štirje člani, devet jih je bilo proti, dva pa sta bila vzdržana. Preostali prisotni člani kluba niso glasovali, predsednik delovnega predsedstva pa jih je brez oklevanja in v nasprotju z vsemi določili prisodil k tistim, ki so glasovali za. Na podlagi tega naj bi bil upravni odbor potrjen. Več razlogov, zaradi katerih sklicujem izredni zbor, najdete v prilogi (razlogi.doc).

Izredni zbor članov bo potekal v petek, 14. aprila, ob 17. uri v VIP prostoru štadiona Arena Petrol.

Nanj vljudno vabim vse člane kluba, seveda pa tudi vso zainteresirano javnost, vključno z novinarji.

S spoštovanjem,

dr. Stevan Đorđević
Predsednik NK Celje
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE