Uredništvo    15. oktober 2017
Huda poškodba nogometaša Celja

Gatarić z dvojnim zlomom roke

Nogometaš Celja Nikola Gatarić si bo srečanje v Gorici zapomnil za vselej, saj je pri nesrečnem izbijanju žoge doživel dvojni zlom roke. "Strašansko je bolelo," sporoča nesrečni Hrvat.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkcelje.si)
Nogometaš Celja Nikola Gatarić je na včerajšnem obračunu proti Gorici le nekaj trenutkov po vstopu na igrišče ob nesrečnem izbijanju žoge nesrečno padel in utrpel kar dvojni zlom roke. Hrvat je bil po tekmi takoj prepeljan v bolnišnico v Šempetru pri Novi Gorici, kjer ga čaka operacija.

"Počutim se veliko bolje kot pa sem se v trenutku, ko se je vse skupaj zgodilo. Resnično so bile grozne bolečine. Težko jih opišem. Hudo je bilo. Ne spominjam se točno vseh podrobnosti, a vem, da sem izbijal žogo. Prav tako se spominjam, da je nekaj zelo počilo. Ko sem videl kakšna je roka, se mi je stemnilo. Potreboval sem nekaj časa, da sem prišel do zraka, saj me je strašansko bolelo. Nesreče se dogajajo, takšno je življenje. Zdaj razmišljam samo v smeri, da dobro okrevam ter se vrnem na igrišče, da pomagam klubu in soigralcem v nadaljevanju sezone," je za klubsko spletno stran povedal Gatarić.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE