Uredništvo    14. junij 2017
Težave v Celju

Jovičević trdi, da je žrtev mobinga

Zgodba Celja in Igorja Jovičevića še zdaleč ni končana. Hrvaški trener trdi, da se ga klub želi z umazanimi prijemi na silo rešiti. Na pomoč se je obrnil na pristojne sindikate.
SORODNE NOVICE
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Potem ko so pri Celju objavili prihod novega trenerja oz. menedžerja Tomaža Petroviča, so mnogi Igorja Jovičevića razumljivo označili za preteklost kluba iz knežjega mesta, a vse kaže, da se hrvaški trener od slovenskih delodajalcev ne bo poslovil na miren način.

Svojo plat zgodbe je Jovičević predstavil za hrvaški nogometni portal Goal: "Ob koncu sezone mi je bila ponujena sporazumna prekinitev pogodbe, po kateri bi ostal brez plačila za prihodnji dve leti. Klubu sem predlagal, da mi izplačajo eno leto plač, eno leto pa jim odpišem, s čemer pa se niso strinjali."

Jovičević tudi trdi, da je v Celju žrtev klubskega kršenja določil iz pogodbe: "Veliko stvari iz pogodbe ni bilo izpolnjenih, zagotovo se bom zaščitil po pravni poti. Stopil sem v kontakt s hrvaškim in slovenskim nogometnih sindikatom, vse je na moji strani. Nisem dobil klubskega avtomobila, klub pa mi več ne plačuje stanovanja in hrane, čeprav je to zapisano v pogodbi."

"Nihče iz kluba me ni obvestil o prihodu Tomaža Petroviča, nihče mi ni povedal, da nisem več trener prve ekipe. Čez dva dni se začenjajo priprave. Ne vem, kam moram iti. Kje bom spal?"

Hrvat prav tako trdi, da so ga v Celju prepričevali, da bo šel klub v stečaj: "Dali so odpoved celotnemu strokovnemu štabu, dvema pomočnikoma in kondicijskemu trenerju. Tudi enajstim nogometašem so prekinili pogodbe, češ, da bodo šli v stečaj. To so govorili tudi meni, zdaj pa vidimo, da to ni res."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 29
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Intelekt 15.6.2017, 16:31 Prijavi komentar
celjski .. On je kelnar po "izobrazbi" in tudi hvalisi se kam je prisel.. Ja res je dalec prisel, ampak z inteligenco in sposobnostjo zagotovo ne... kdor pozna to "smetano" celjsko tak ve o cem govorim.
mungoss 15.6.2017, 15:03 Prijavi komentar
Dragi Balkanec, pa kaj jokaš, pojdi domov, tukaj pač nisi zaželen !!!
AmaterCE 15.6.2017, 11:11 Prijavi komentar
Kremšnitar, od kod ti ideja, da je Podkoritnik "direktor ene navečjih hotelskih verig pri nas v Sloveniji"? Spet ne veš, kaj govoriš :)
AmaterCE 15.6.2017, 08:04 Prijavi komentar
"boste videli celjski", ti si fenomen. Po vsem dreku, ki prihaja iz tvojih ust, še kar blebetaš?? Kremšnit se drži!!
pejo2310 14.6.2017, 22:36 Prijavi komentar
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/prava-agonija-hrvatskog-trenera-u-susjedstvu-to-je-bas-pravi-mobbingjeste-li-ikad-culi-za-takvo-sto-da-je-to-moguce-u-civiliziranom-svijetu/6240326/ preberte si to ;))) komedija
ŠššmarnaGora 14.6.2017, 22:29 Prijavi komentar
Govedo čim prej zgin v Ukraino, skupaj s svojim nategunskim bratrancem Pedjotom, velikim menadžerjem, ki dolguje denar polovici Slovenije.
celjski 14.6.2017, 20:59 Prijavi komentar
Phil - edino realno razmišlanje. Vsi ostali komentarji so ene nebuloze. Podkoritnik pa če nam je všeč ali ne je poslovni direktor in ne predsednik in ni kelner ampak direktor ene navečjih hotelskih verig pri nas v Sloveniji. Mi pa tudi on ne potegne ampak predvsem zaradi arogantnega obnašanja zato pa imajo ljudje tudi negativno mnenje o njem.
Phil 14.6.2017, 19:29 Prijavi komentar
Intelekt....predsednik kluba je Miloš Rovšnik. Kar pa se tiče Jovičevića, človek se več kot očitno zaveda, da so ga nastavili ukrajinski prijatelji, ki so nategnili vse v klubu (in tudi nas nekatere navijače) in oprali denar, kar pa so v klubu ugotovili prepozno. Ker ima Jovičević pogodo s klubom, seveda pomeni, da mora biti izplačan iz njihove strani, se pa človek več kot očitno zaveda, da denarja ni. Po eni strani se mi človek smili, spet po drugi bi ga pa najraje poslal tem t.i. investitorjem, pa naj mu oni plačajo če so ga že nastavili.
Intelekt 14.6.2017, 18:39 Prijavi komentar
No, posledica vsega tega so pa takšni članki... V nobeni resni firmi ne bi on niti kave kuhal, kaj šele imel kakšne operativne vloge in funkcije
Intelekt 14.6.2017, 18:37 Prijavi komentar
Haha neverjetno... Kompetence so mu pa jake. Ne morem verjet da nek slaboumen kelnar sedi kot predsednik, za evropo še razumem kako pa kaj, da pa prileze z svojim "znanjem" kot predsednik kluba, je pa res debilizem celjskega kluba. Me pa res zanima nivo intelektualnega znanja v pisarnah celjskega kluba, zgleda da je danes lahka predsednik kelnar, PR pa kuhar :)
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE