Uredništvo    15. junij 2017
Celjani prekinili pogodbo s trenerjem

Jovičevič zapustil Celje

Celjani so po "izjemno dolgih pogovorih" prekinili sodelovanje s trenerjem Igorjem Jovičevićem, s katerim so v zadnjih dneh skupaj javno prali umazano perilo. Prvi trening je vodil Tomaž Petrovič.
SORODNE NOVICE
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Hrvaški strateg Igor Jovičević od danes naprej pričakovano ni več trener prvoligaša iz Celja.  Trener, ki se je v knežje mesto preselil ob prihodu zdaj že nekdanjih ukrajinskih poslovnih partnerjev, je skupaj z vodstvom Celja javno pral umazano perilo, po očitkih z ene in druge strani - Jovičevič je vodstvo kluba obtoževal mobinga, Celjani so ga obtoževali nerazumnosti pri splošnem nižanju stroškov in oholega odnosa - pa je Jovičević danes vendarle dokončno prekinil vse vezi s celjskim klubom.

"Sporočamo, da je Nogometni klub Celje po današnjih izjemno dolgih pogovorih z dosedanjim trenerjem članskega moštva Igorjem Jovičevićem, uspel doseči sporazumni dogovor o prekinitvi sodelovanja. Igorju Jovičeviću se zahvaljujemo za sodelovanje, obenem pa mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji trenerski poti," so sporočili iz vodstva Celja.

Na prvem pripravljalnem treningu pred pričetkom nove sezone se je zbralo 23 nogometašev, trening pa je vodil Tomaž Petrovič, ki bo po vsej verjetnosti prevzel Jovičevićevo delo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Tajfun 16.6.2017, 10:30 Prijavi komentar
podkoritnik raus
mitja61 16.6.2017, 09:38 Prijavi komentar
Seveda ti dam tu čisto prav, samo to je praksa v skoraj vseh klubih ,na žalost SLO folklora, pa verjetno ne samo pri nas.Vedno v sranju ta kratko potegne delavec v tem primeru nogometaši.
AmaterCE 16.6.2017, 08:25 Prijavi komentar
Človek je imel jajca, da je javnosti pokazal pravi obraz NK Celje. Njemu itak ni (in ne bo) hudega. Žalostno pa je za vse tiste nogometaše, ki so zaradi izpisnice morali odpisati na stotisoče ojrov. Mojstri v klubu bodo še naprej enako delali. Pa se bomo spet pogovarjali o enakih zadevah čez nekaj let...
mitja61 16.6.2017, 08:11 Prijavi komentar
Dobro da nisi napisal ,da so ga v Europi tak napil ,da se je še pod sporazum komaj podpisal? Na koncu je prevladal razum na obeh straneh, beri takoj vrabec v roki kot golob na strehi Prešernove 22!Sedaj želim Tomažu mirne priprave na prvenstvu in čim več uspeha pri sestavi konkurenčne ekipe za novo prvenstvo!
AmaterCE 16.6.2017, 07:37 Prijavi komentar
Pri predstavljam te pogovore... Žilnik: "Prekin!" Jovičevič: "Ne bom!" Zoki: "Dej prekin p*zda, ni gnara!" Jovičevič: "Ne bom!" Po 8 urah... Žilnik: "Prekin!" Jovičevič: "Ne bom!" Zoki: "Dej prekin p*zda, sej bo Sandi nekaj plačal." Jovičevič: "Pa ajde, pa bom!"
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE