Uredništvo    5. november 2018
Dušan Kosić po visokem porazu Celja proti Mariboru

Kosić: Kaznoval nas je mednarodni Maribor

Celjani so videli, kaj se zgodi, če na njihov slab dan v goste pride organizirana, izkušena in kakovostna ekipa. Dušan Kosić je prejel lekcijo "mednarodnega Maribora".
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Celjsko moštvo je Maribor pričakalo v slabem stanju. Že prve minute, ko so Mariborčani začeli napadati, niso napovedovale nič dobrega. Na koncu so Celjani doživeli hud poraz z 0:5, prejeli pa bi lahko še kakšen gol. Trener Dušan Kosić je bil po tekmi razumljivo nezadovoljen.

"Premalo smo bili odločni. Dogovora nismo uspeli uresničiti. To je za nas hud poraz in velika lekcija. Naučtii se moramo iz nje. Težko je povedati kaj pametnega, dobrih stvari je bilo zelo malo. To je bil mednarodni Maribor in izkoristil je našo neodločnost. Odigral je kvalitetno in čestitati mu moramo. Danes si nismo zaslužili več, premalo razpoloženih igralcev smo imeli in tistega, kar nas je krasilo doslej."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
MB_Bojan 5.11.2018, 10:57 Prijavi komentar
Res sem bil presenečen nad dobesedno konfuzno in luknjasto igro Celja. Tako lahke zmage, ki bi realno morala biti še višja in glede na igre Celjanov v Mariboru tega ne bi pričakoval. Če se lahko s povprečnim Bajdetom, defenzivnimi vezisti Cretu, Vrhovec in Pihler, pa še vedno neefektnim Zahovičem sprehajamo do gola potem je v Celju nekaj hudo narobe.
mitja61 5.11.2018, 10:24 Prijavi komentar
Zopet popolni mrk celjanov kot že kdaj prej( mednarodnaTriglav 1. tekma doma in pokalni mednarodni Krčani ), čestitke MB tokrat se je predstavil res kot evropski klub.Duletu pa ostane da analizira zakaj tako slabo psihološko pripravi fante, da ne govorim da redno serje z menjavo igralcev v zadnji liniji, ponavadi z 2 RB , LB ( Vico )pa je na klopi in ali kot half (Jure ). S tako zasedbo( brez nevarne špice ) spomladi( verjetno še brez RPV ) nam grozi borba za obstanek.Res ne vem ali sestavljajo ekipo agenti ali trener?Sem ga imel za boljšega!V razmislek Gobiju in ostalemu šrotu v klubu!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE