Uredništvo    22. april 2017
1. SNL, 30. krog

Lupeta odločil v Celju

Nogometaši Celja so v 30. krogu 1. SNL na svoji Areni Petrol gostili Aluminij iz Kidričevega in prišli do minimalne zmage. Srečanje je odločil Jucie Lupeta.
SORODNE NOVICE
Štraus se je vrnil v Celje
12.12.2017 | Slovenski nogomet
1. SNL: Najboljša enajsterica ...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Arena Petrol, Gledalcev: , Sodnik: Rade Obrenović
1 : 0
Celje: Matjaž Rozman, Tadej Vidmajer, Elvedin Džinić (od 64. Damir Hadžič), Jure Travner, Lovro Cvek, Tomislav Barišić, Goran Cvijanovič, Nino Pungaršek (od 71. Janez Pišek), Rudi Vancaš Požeg, Dalibor Volaš, Jucie Lupeta.
Trener: Dušan Kosić
Aluminij: Luka Janžekovič, Nemanja Jakšić, Sanin Muminović (od 40. Vedran Mesec), Mateo Damiš, Vedran Turkalj, Josip Zeba, Milan Kocić, Žiga Škoflek, Lovro Bizjak, Matic Vrbanec, Francesco Tahiraj (od 84. Mihael Rebernik).
Trener: Slobodan Grubor
(foto: SPS)
Usoda je danes v Celju nagradila novinca v domači ekipi, napadalca Juciea Lupeto. Portugalski nogometaš je namreč dosegel svoj prvenec v celjskem dresu, in sicer v 18. minuti tekme 30. kroga 1. SNL proti Aluminiju iz Kidričevega. Lupeta je kronal terensko premoč domače ekipe. Celjani so bili v prvem polčasu boljši nasprotnik do odhoda na odmor so zapretili še preko Cveka, Lupete in Vancaša Požega, toda semafor je še naprej kazal rezultat 1:0, ob čemer velja poudariti, da so bili gostje povsem nenevarni. 

Začetek drugega dela igre se je za Celjane začel obetavno, kajti izkušeni primorski napadalec Dalibor Volaš, bivši nogometaš Maribora in Kopra, je v 47. minuti zadel okvir gola. Domačini so sprožili še nekaj strelov proti golom gostov, ki so se v drugem polčasu vendarle nekoliko opogumili in skušali najti izenačenje, toda ostalo je pri izidu iz prvega polčasa.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE