Uredništvo    12. junij 2017
Tomaž Petrovič je službo našel v Celju

Petrovič odslej v Celju

Tomaž Petrovič, ki se je izkazal z delom v Krškem, ima nov klub. Kot novega "managerja" so ga danes predstavili v Celju, kjer mu dajejo pooblastila po vzoru trenerjev iz denimo angleške Premier League.
SORODNE NOVICE
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
V Celju so potrdili prihod mladega trenerja Tomaža Petroviča, ki je nazadnje vodil ekipo iz Krškega. Slednjo je zapustil še pred koncem sezone, zamenjal pa ga je Rok Zorko, ki je medtem tudi že izpraznil trenersko klop. Petrovič, v preteklosti trener mlajših selekcij (med drugim tudi že v Celju), tako dobiva priložnost za delo v celjskem prvoligašu, pri katerem so se nedavno razšli s t.i. ukrajinskimi investitorji, ob tem pa je nekaj igralcev tudi že zapustilo klub.

Petroviča so Celjani predstavili kot "managerja", ki bo imel, po vzoru denimo angleške Premier League, pooblastila za kadrovanje tako ekipe kot tudi strokovnega štaba. Petrovič, ki tako očitno le ne bo povsem odvisen od sicer novega športnega direktorja kluba Janija Žilnika, je podpisal triletno pogodbo. 

Ob tem dodajmo, da Celjani ne uspejo prekiniti pogodbe z Igorjem Jovičevićem, zato ni povsem jasno, v kakšnem odnosu bodo Žilnik, Petrovič in Jovičević. 


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 30
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
štefek 22.6.2017, 10:45 Prijavi komentar
Petrović ni nikoli bil trener niti človek.Lahko bi treniral samo otroke do desetega leta starosi če bi imel kaj človeškega v sebi. znanja pa ima toliko da bile te treniral. kot članski trener zguba.
AmaterCE 14.6.2017, 11:45 Prijavi komentar
Verjetno ni treba nadaljevati, da lahko vsak NORMALEN človek vidi, da se vzorci delovanja kluba ponavljajo.
AmaterCE 14.6.2017, 11:44 Prijavi komentar
Še ena iz arhiva... http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/tragikomedija-zmesnjav-oz-nafta-proti-celju/208337
AmaterCE 14.6.2017, 11:43 Prijavi komentar
Še nekaj iz arhiva... Martin Šarić julija 2009: "Treniral bom dvakrat, trikrat, štirikrat na dan. Lahko tudi ob štirih zjutraj. Če bo treba, bom kosil tudi travo na igrišču. Imela sva vso potrebno dokumentacijo, na podlagi katere bi arbitražna komisija prekinila pogodbi na škodo kluba. Bila bi prosta igralca brez odškodnine, a naposled sva se z Lisandrom (Sacripantijem) odločila, da bova še nekoliko počakala." Suspendirana argentinska nogometaša CM Celje Martin Šarič in Lisandro Sacripanti sta dala "grofom" kljub plačni nedisciplini še eno priložnost, zdaj pa sta oba odstranjena iz prvega moštva in morata ločeno trenirati. A najtežji udarec je celjsko vodstvo Argentincema zadalo z visokima kaznima: "Vse imam na papirju, višina kazni je nekaj malega manj kot 28 tisoč evrov ali natančno 27.860 evrov." Pri tem velja poudariti, da celjski prvoligaš Šariću dolguje 25 tisoč evrov v zaostalih plačah.
AmaterCE 14.6.2017, 11:39 Prijavi komentar
Nekaj za osvežitev spomina iz arhiva SPINS-a: "Primere šikaniranja in pritiskov na igralce najdemo skoraj pri vseh nogometnih klubih v 1. SNL: izpostavili bi predvsem NK Celje (Režonja, Puš, Dvorančič, Sacripanti, Šarič in nazadnje Beršnjak), FC Koper (Petričevič), NK Olimpijo (Rakovič in Prašnikar) ter NK Maribor (Džinič). Pozivamo pristojne organe, NZS in OKS, da resno pristopijo k obravnavi katerekoli prijave diskriminacije in prisiljenja zoper športnike, saj je to edini način, da zavarujemo športnike in ugled športa, ki ga le ta uživa v Sloveniji."
AmaterCE 14.6.2017, 11:37 Prijavi komentar
Pa še to: "Tomaž Petrovič ima naziv glavnega menedžerja ekipe. Ker uradno ne more biti trener, saj imam jaz pogodbo za glavnega trenerja, ampak v bistvu bi on moral opravljati trenerske naloge."
AmaterCE 14.6.2017, 11:36 Prijavi komentar
Ste se smejali mojim besedam o nategu in kazni (po fantomskem pravilniku)? Evo izjave trenerja za Ekipo: "...so mi poslali vabilo na sestanek, ki se ga moram udeležiti, čeprav to ni bilo izvedljivo, ker sem na dopustu. Zato so govorili, da me bodo kaznovali, in tako naprej …"
AmaterCE 14.6.2017, 09:39 Prijavi komentar
Vidva si najta eno hotelsko sobo, pa se zmenita do konca. Tisti, ki pa želite "skenslati" Jovičeviča, se pa vprašajte, kdo je dvignil roko za Bulajiča in njegovo klapo. Klubski organi so pripeljali trenerja in podpisali bogato pogodbo (za banjaluške razmere). Hinavci, ki trenutno vodijo klub, se skrivajo za "UKRAJINCI" in vse probleme valijo na njih. Ne, UKRAJINCI SO POSLOVNEŽI, KI SO PRIŠLI BIZNISIRAT. Se spomnete teh besed nekega kremšnitarja? :D Face it, NK Celje (še vedno) vodijo drekavci, ki svojo nesposobnost kažejo tudi s ciganskim obravnavanjem trenerja s povsem veljavno pogodbo. Trener dejansko ni naredil nič narobe.
mitja61 14.6.2017, 08:46 Prijavi komentar
Še enkrat celjski, če misliš mene kot PR.Kot pravi AmaterCE, jaz sem tisti stari z zastavico! Želim si samo 1.ligaški nogomet v Celju, polno tribuno, brez borbe za obstanek in raznih traum a la Bevc,Rus,Kapušin,Jovičević ipd
mungoss 14.6.2017, 07:41 Prijavi komentar
Jovičevića skenslat na Balkan !!! Pa kaj se Hrvat buni ? Brco v rit !!
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE