OSTALE NOVICE
Stran
od 87
16.2.2019
Slovenski nogomet
Nepričakovano, sredi sezone, so se v Celju razšli s pomembnim nogometašem, ki je s svojimi izkušnjami ekipi dajal mirnost in stabilnost v zadnji vrsti.
3
8.2.2019
Slovenski nogomet
Celjani so na prijateljski tekmi premagali beograjski Rad, zadetek pa je padel na izjemno neobičajen način in sicer je pri njem osrednjo vlogo igral močan veter. Več v videu.
1
7.2.2019
Slovenski nogomet
Etien Velikonja je vse verjetnejši povratnik v ekipo Gorice, s katero je na pripravah. Novogoričani le remizirali s hrvaškim drugoligašem. Zmaga Celja.
5
27.1.2019
Slovenski nogomet
Nogometaši Celja so na pripravljalni tekmi gostili drugoligaša iz Beltincev, ki se je domov vrnil s pravo kanonado, ki bi bila še veliko hujša, če ne bi Celjani kar petkrat zadeli okvirja vrat.
1
14.1.2019
Slovenski nogomet
V Celju so v vsega nekaj dneh sklenili tri nove pogodbe. Lovru Cveku in Ninu Pungaršku se je zdaj pridružil še igralec, ki predstavlja prihodnost celjskega prvoligaša.
0
8.1.2019
Slovenski nogomet
Celjani so se ob pričetku priprav razšli z dvema igralcema, pri čemer je še posebej zanimiva zgodba ruskega branilca z državljanstvom Velike Britanije, ki Celje zapušča brez ene same minute igre.
1
9.12.2018
Slovenski nogomet
Aluminij je sijajno zmago proti Olimpiji nadgradil še z odlično predstavo proti Celju, na kateri je vnovič zablestel Francesco Tahiraj, ki je bil vpleten pri vseh zadetkih svoje ekipe.
1
2.12.2018
Slovenski nogomet
Mura je po veliki točki v Stožicah hitro doživela bolečo streznitev. V Fazaneriji je ostala praznih rok proti Celju, za nameček pa ji je sodil igralec, ki je nogometno shodil prav pri Muri.
1
24.11.2018
Slovenski nogomet
Rudi Požeg Vancaš je Celjanom pomagal do pete prvenstvene zmage v sezoni. Ekipa Dušana Kosića je na kolena spravila Rudar iz Velenja, ki bije bitko za obstanek.
1
11.11.2018
Slovenski nogomet
Nogometaši Domžal so še enkrat več srečanje končali v nepopolni postavi, z igralcem manj pa so trudoma le rešili točko proti Celjanom. Znova izključen Tilen Klemenčič, debi Dejana Lazarevića.
1
Stran
od 87