Uredništvo    29. julij 2018
1. SNL, 2. krog

Domžale nad Ufo z dobro popotnico

Domžale so po dveh odigranih krogih na vrhu lestvice. V nedeljo zvečer so doma premagale Rudar iz Velenja, ki je tako po porazu proti Steaui dobil še eno zaušnico. Dvakrat je zadel Senijad Ibričić.
SORODNE NOVICE
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Osijek je "šolal" in povsem ra...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park Domžale, Gledalcev: , Sodnik: Matej Jug
3 : 1
Domžale: Dejan Milić, Tilen Klemenčič, Matija Širok, Gaber Dobrovoljc, Dario Melnjak, Senijad Ibričić (od 64. Žan Žužek), Zeni Husmani, Tonči Mujan (od 79. Andraž Kirm), Adam Gnezda Čerin, Agim Ibraimi, Shamar Nicholson (od 46. Lovro Bizjak).
Trener: Simon Rožman
Rudar: Marko Pridigar, Robert Pušaver, Sandi Čoralić, Josip Tomašević, Ivan Vasiljević, Damjan Trifkovič, Domagoj Muić, Anže Pišek, Dominik Radić (od 76. Vlatko Šimunac), Milan Tučić (od 66. Ante Solomun), Djair Parfitt-Williams.
Trener: Marijan Pušnik
(foto: SPS)
Domžale so kmalu po začetku tekme nakazale, da želijo ligaško obveznost med obema tekmama u Ufo opraviti maksimalno uspešno. Prvi je na gol gostov streljal mladi Gnezda Čerin. V 11. minuti, ko je s prostega strela poizkušal Senijad Ibričić, je že bilo bolj nevarno, Ibričić je zadel vratnico. V 18. minuti je Gnezda Čerin zapravil še lepo priložnost, reševal je Čoralić. Potem pa vendarle zadetek, podal je Širok z desne strani, žogo pa je v gol poslal Tonči Mujan. Domžalčani so do odhoda na odmor brez težav zadržali minimalno prednost.

V drugem polčasu smo videli hiter gol Domžal. Lovro Bizjak je potegnil po levi strani, izkoristil svojo hitro, podal pred gol, tam je bil izkušeni Ibričić, ki je zadel za 2:0. V 57. minuti pa je semafor že kazal izid 3:0 v korist Domžal, drugi gol na današnji tekmi je dosegel Ibričić. Marko Pridigar je nato še nekajkrat reševal svoj gol, streljali so Ibraimi, Bizjak in Gnezda Čerin. Velenjčani so morali priznati poraz, poslovili pa so se s častnim zadetko, ki ga je dosegel rezervist Vlatko Šimunac
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE