Uredništvo    18. april 2017
Velemojster prostih strelov iz Domžal

Domžalski kralj prostih strelov

Branilec Domžal Jure Balkovec je najboljši strelec med branilci v slovenskem državnem prvenstvu. Vseh pet zadetkov je dosegel neposredno iz prostih strelov in postal pravi velemojster te prvine.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Branilec Domžal Jure Balkovec je v letošnji sezoni dokazal, da ima zlato levico. V slovenskem državnem prvenstvu je dosegel že pet zadetkov, temu pa je dodal še šest asistenc in je tako statistično najbolj učinkovit branilec prvenstva. Podatek je še toliko bolj impresiven vedoč, da je 22-letni Belokranjec vseh pet zadetkov dosegel neposredno iz prostih strelov, s čimer je najbolj učinkovit igralec prve slovenske lige v tej prvini.

Balkovec je svoje mojstrstvo vnovič dokazal včeraj, ko so Domžale pred svojimi navijači s 5:3 premagale Krško. Zadetek, že peti po vrsti, si lahko ogledate na spodnjem posnetku.
Balkovec je prvi zadetek iz prostega strela dosegel v tretjem krogu državnega prvenstvu, ko je zadel za izenačenje proti Mariboru.
Drugič se je med strelce vpisal v desetem krogu državnega prvenstva, ko je iz prostega strela zadel ob zmagi Domžal proti Radomljam s 5:0. Zadetek si na spodnjem posnetku lahko ogledate od 2:11 naprej.
Tretji zadetek iz prostega strela je sledil v 22. krogu, ko je pod težo Balkovčevega strela padel vratar velenjskega Rudarja Matej Radan. Ta zadetek si lahko na spodnjem posnetku ogledate v akciji od 2:10 naprej.
Sledi še njegov predzadnji zadetek, ki je bil vreden treh točk. Balkovec ga je dosegel tik pred koncem tekme proti Aluminiju, na kateri so Domžale slavile z 2:1. Ta zadetek si lahko ogledate v akciji od 4:05 naprej.


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Baul 18.4.2017, 18:03 Prijavi komentar
kje je pa v igri ga ni
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE