Uredništvo    25. september 2017
Domžale so znova klonile

Igra na en gol se ni obnesla

Trener Domžal Simon Rožman po novem porazu obžaluje zapravljene priložnosti in razlog za krizo Domžalčanov v državnem prvenstvu v največji meri pripisuje smoli.
SORODNE NOVICE
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Domžale so proti Rudarju iz Velenja doživele nov poraz, po katerem po desetih odigranih tekmah na lestvici slovenskega državnega prvenstva zasedajo sila skromno peto mesto s kar dvanajstilmi točkami zaostanka za Olimpijo in Mariborom. Domžalski trener Simon Rožman vztraja pri tem, da je realizacija osrednja težava njegovega moštva.

"Igralcem Rudarja čestitam za zmago. Igra na en gol nam znova ni prinesla pozitivnega rezultata. Bili smo boljši, konkretnejši, pripravili smo si denimo šest, sedem izrazitih priložnosti iz katerih žal nismo zadeli. Na drugi strani so naši tekmeci izkoristili našo napako v obrambi in dosegli edini zadetek na tekmi. Vendarle se nogomet igra za gole in v tem segmentu so bili gostje boljši," je po tekmi povedal Rožman, in dodal.

"Žal mi je predvsem zaradi igralcev, ki dajejo vse od sebe, žoga pa preprosto noče v gol. Treba se bo pobrati in še naprej trdo delati. Kmalu bo pred nami reprezentančni premor, kjer bomo imeli priložnost odpraviti določene pomanjkljivosti. Verjamem, da se nam bo prej ali slej odprlo."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
united xxx 25.9.2017, 16:35 Prijavi komentar
Ta rožman je smešn govori da bo treba spremenit igro pa miselnost pa pristop pa nwm kaj še vse pol pa vsako tekmo isti igrajo!! Boli tebe pol za vse če itak veš d boš igral! Pa njegove menjave oni zgublajo tekmo vn vzame nwm npr:matjasica not gre pa zuzek al pa un hodzic hahahaha oba skup še nista dala gola..al pa gre iz igre napadalc pa not drug napadalc??pa fukn not dve spice nwm če se prod rudarju bojiš z dvema spredi igrt bols d nehajo takoj!!pa ibricic nerecm d ni igracina ampak laufa lahko sm 30min pol pa nc 15min pol pa spet mal nwm al trenira tako k sam hoce al zakaj ga nemorjo spravt d 70min odigra na 100% pa bi vsako drugo tekmo sam rešu
LI1 25.9.2017, 14:37 Prijavi komentar
moje mnenje je da je rožman odličen trener ampak da sodi v boljši ligo.. razlog za to je da so domžale klub, kjer ni pritiska, kjer se ve da bodo vsaj 3. oz. 4., kar se tiče morete razumet da je tukaj MOTIVACIJA veliko veliko večja in da je rožman odličen v motiviranju, da te/jih pripelje do tega da verjameš v uspeh :)
footballfan2017 25.9.2017, 12:55 Prijavi komentar
Mislim, da je absolutno eden dveh-treh najboljših trenerjev v Sloveniji poleg TP in MS. Tudi Gorica je slabo štartala in se ji sedaj počasi odpira. Malo potrpljenja, smo komaj na četrtini. Res je, da se bodo težko priključili prvim dvema.
piksi 25.9.2017, 12:37 Prijavi komentar
Kaj pa vem,tale slovenska liga mi je prav sumljiva,po vseh čudnih rezultatih.
MC 25.9.2017, 12:31 Prijavi komentar
Kaj je s tem Rozmanom? Jas ga ne poznam kaj posebej; v Celju se mi je zdelo, da je delal odlicno, ocitno tudi z Domzalami v Evropi(par tekem je blo res lepih na oko), hkrati pa majo njegove ekipe vedno tudi strme padce in so sploh nekonstantne, pa tudi tu na nogomanii vidim, da je do njega tako "love-hate" stalisce... Mnenja?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE