Uredništvo    24. september 2016
1. SNL, 11. krog

Kanonada Domžal se nadaljuje

Po visoki zmagi nad Radomljami so Domžale izjemno formo potrdile tudi na tekmi 11. kroga 1. SNL proti Krškemu. Eno vidnejših vlog ob novi visoki zmagi je odigral mladi Jan Repas.
SORODNE NOVICE
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park v Domžalah, Gledalcev: 600, Sodnik: Alen Borošak
1 : 0
 
 
 
 
 
2 : 0
 
3 : 0
 
 
 
4 : 0
 
5 : 0
 
Domžale: Dejan Milić, Denis Halilović, Matija Širok, Gaber Dobrovoljc, Jure Balkovec, Luka Žinko, Jure Matjašič (od 73. Luka Volarič), Marko Alvir (od 56. Žan Majer), Jan Repas (od 63. Elvis Bratanovič), Lucas Mario Horvat, Slobodan Vuk.
Trener: Simon Rožman
Krško: Marko Zalokar, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Marko Dušak, Arafat Mensah Ibrahim (od 86. Dejan Vokić), Luka Pavič, Miha Drnovšek, Žiga Jurečič (od 47. Klemen Šturm), Jure Špiler, Tim Čeh, Martin Kramarič.
Trener: Stipe Balajić
(foto: SPS)
Kako se bo današnja tekma odvijala, je bilo jasno že po dve minutah igre, ko so domačini prvič zapretili, Slobodan Vuk je po podaji Matije Široka zadel prečko! Ni trajalo dolgo, že se je mreža gostov zatresla. Tekla je peta minuta, Matjašič je podal v kazenski prostor, Vuk je žogo prepustil Marku Alvirju, ki je tako zabil že tretji gol na dveh tekmah. Domžalčani so brez težav nadzirali potek današnje tekme, pobudo pa so v zadetek pretvorili v 25. minuti, ko je mladi in izjemno talentirani Jan Repas lobal Zalokarja za 2:0! Hitro je bilo že 3:0, ko je v 28. minuti Repas zaposlil Vuka, ki je zadel za povišanje vodstva. Visoko vodstvo so Domžalčani, ki so visoko zmagali že tekmo v prejšnjem krogu 1. SNL, držali vse do odhoda na odmor.

Kmalu, le nekaj minut po začetku drugega polčasa so Domžale vodile že s 4:0! Tokrat je podal Jure Balkovec, ki je v zadnjem obdobju v dobri formi, streljal je že omenjeni Repas. Pred golom pa je bil priseben Slobodan Vuk in zabil svoj drugi gol na današnji tekmi. Po uri igre je semafor kazal izid 5:0 v korist ekipe trenerja Simona Rožmana. Zadel je Jure Matjašič. Krčani so skušali doseči vsaj častni zadetek, toda Milić je v 68. minuti dobro posredoval ob strelu Mensaha. V 82. minuti so Domžalčani še drugič danes zadeli prečko, Bratanović je streljal z glavo, a žoge ni uspel spraviti v gol. Pred koncem tekme še poizkusa Dangubića in Čeha, toda ostalo je pri še eni impresivni zmagi Domžal. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE