Uredništvo    3. december 2017
1. SNL, 18. krog

Olimpija nasedla v Domžalah

Olimpija znova zaostaja za Mariborom. Padec na drugo mesto je prinesel poraz v Domžalah, kjer so Ljubljančani v prvem polčasu povsem odpovedali, v drugem pa po pritisku hitro zbledeli.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: , Gledalcev: , Sodnik:
Domžale: Ajdin Mulalić, Dario Melnjak, Matija Širok, Gaber Dobrovoljc, Tilen Klemenčič, Andraž Kirm, Amedej Vetrih (od 80. Nermin Hodžić), Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Marko Alvir (od 90. Žan Žužek), Agim Ibraimi (od 77. Lovro Bizjak).
Trener: Simon Rožman
Olimpija: Nejc Vidmar, Branko Ilić, Kenan Bajrič, Dino Štiglec, Mitch Apau (od 72. Nathan Oduwa), Dario Čanađija, Denis Klinar, Nik Kapun (od 69. Ricardo Alves), Rok Kronaveter, Andrés Vombergar (od 81. Leon Benko), Issah Abass.
Trener: Robert Pevnik
(foto: uradna spletna stran kluba)
Domžalčani so srečanje začeli agresivno in z očitno željo Olimpiji kar najhitreje odvzeti žogo. Ljubljančani so na pritisk odreagirali zmedeno, žogo so povsem prepustili domačinom, ki so že v uvodnih minutah pokazali precej več želje. Igra za oko ni bila preveč atraktivna, videli smo namreč številne prekrške in prekinitve. Nejc Vidmar je v 14. minuti posredoval ob strelu Marka Alvirja. Olimpija je bila v podrejenem položaju in brez ideje, kako sestaviti napad, škripalo je predvsem v zvezni vrsti. Domžalčani so še naprej prihajali pred gostujoči kazenski prostor in bili v 29. minuti za svoj trud tudi nagrajeni. Ibričić je podal, Melnjak pa je žogo spravil za hrbet Vidmarja. Do premora še dve nevarni situaciji pred Olimpijinim golom, enkrat je Vidmar stekel iz gola in onemogočil Alvirja, drugič pa je Dobrovoljc slabo reagiral pred golom, ko je bil v lepi poziciji za neoviran strel. Edini strel gostov je sprožil tudi danes neprepričljivi Denis Klinar, Mulalić pa je bil na mestu.

V drugem polčasu se je Olimpiji začelo hitro muditi. Vse do 53. minute pa je trajalo, da so gostje prvič sprožili proti golu, to je storil Rok Kronaveter, bil nevaren, a se je žoga malce odbila od Melnjaka in nato še od vratnice. Olimpija je pritisnila in v 57. minuti znova v priložnosti, toda po podaji Abassa je Vombergar slabo zaključil. Domžalčani so odgovorili preko Široka, ki pa je napad v 66. minuti zaključil preslabo. Za njim je poizkusil še Ibričić, a meril previsoko. Olimpiji se je čas vse bolj iztekal, konkretnih napadov z zaključki pa ni bilo. Čas se je naposled iztekel in Domžalčani so lahko slavili veliko zmago, Olimpija pa zdaj znova zaostaja za Mariborom.  
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 59
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
miha12 5.12.2017, 09:39 Prijavi komentar
žuti saj jaz ne pravim da je stari slab. ampak serje pa tudi on drek, ne zlato, kot bi nekateri tvoji someščani radi prikazali. kaj pa se bo zgodilo ko bo stari šel pa nihče ne ve.. to je pač ta vaša loterija na katero se zanašate. @garfild ok.
AmaterCE 4.12.2017, 17:49 Prijavi komentar
Težke besede, prosinecki. Bi bil ti moj prijatelj? :* Sicer pa... ko boš potegnil glavo staremu iz tazadnje, boš lahko doumel, da nikoli nisem bil za/proti kateremu koli našemu klubu. Jaz sem za zdrave in močne klube (OLI, MB, CE, DOM itd.), ker samo tako lahko SLO nogomet kot celota napreduje. Komentiram pa politike delovanja klubov. Prepričan sem, da bo imela OLI velike težave zaradi starega. Itak bo pa čas pokazal svoje... #iluvvelikizuti #prosineckimyhero #milantheman #havenolife #plsbemyfriend ;)
garfild 4.12.2017, 16:20 Prijavi komentar
miha12, ko se začnejo umikati ključni sponzorji, ki so v zasebni lasti mora biti vsakomur jasno da je nekaj hudo narobe. Jaz samo o tem govorim ves čas odkar sem kle na tem portalu. Živimo v svetu kjer je denar osnovno menjalno sredstvo in odraz kvalitete posameznega blaga ali dobrine. In če bi bilo dejansko tako kot hočete kle nekateri zadevo predstavljati ( seriski prvaki, redni udeleženci evropskih tekmovanj) bi morali sponzorji stati v vrsti za prisotnost v vašem klubu. Ampak stanje je obratno, sponzorji vas zapuščajo kljub rezultatom. Torej športni rezultati tem sponzorjem ne pomenijo dovolj da bi ostali z enakim vložkom v vaši zgodbi ali pa ga celo povečali. in to lahko pomeni samo to da jih moti način upravljanja in vodenja kluba ker se sponzorji počutijo da ne dobijo dovolj povratnega učinka kljub vašim rezultatom od uloženih sponzorskih sredstev.
Prosinecki 4.12.2017, 16:12 Prijavi komentar
@miha12 pa o kakšnih "dejstvih" ti govoriš? :) za vsako tvojo zgodbo o tem kako ga bodo Tajci za jajca obesli, se najde zgodba o navijačih ki ga slavijo še danes... za vsako novico o preiskavi zoper njega, se najde novica o oprostitvi... svet pač ni črno bel, nihče ni svetnik in nihče ni satan, in nihče ne trdi da je MM popoln... dejstva, ali argumenti, če jih tako zelo želiš želiš, pač kažejo, da so z izjemo Portsmoutha vsi klubi zaradi njegovega posredovanja bili na boljšem, nekateri bi bili danes celo zaprti, če jih on nebi odrešil pred bankrotom in ni se ga kar tako prijel vzdevek "Football's Mr Fixit"... Olimpija lahko po njegovem odhodu res propade, ampak to bi lahko tudi če je on nebi sploh prevzel... tako da noben od vas ne more na podlagi dveh linkov napovedat usode kluba. ampak, kot si pravilno sklepal, se mi res ne da z vami "polemizirat" in vam nekaj dopovedovat, ker ste se očitno odločili da boste na googlu poiskali dva članka, ki jih boste predstavili kot "argument" za vaše najbolj divje in mokre sanje: propad Olimpije. a dragi moji, ponavljam, v življenju je toliko stvari bolj pomembnih kot Olimpija in njena usoda. in če to vem jaz, navijač Olimpije, bi si tudi vi počasi našli drug, morda malo bolj produktiven hobi, kot fantaziranje o njenem propadu.
miha12 4.12.2017, 15:34 Prijavi komentar
Saj pravim, žuti... močen si v debati in opletaš z argumenti dokler ti nekdo ne navrže dejstev. pol se pa začnejo tvoji dvovrstični odgovori o nečem čisto tretjem. manjka še samo tvoj komentar da z nami neboš polemiziral ;) pa nočem se sploh vtikovat, čeprav sem se malo že, hotel sem samo dopolnit da stari nima veze z leicestrom in to da si on zasluge za anslov pripisuje je smešno. ker tajci ga ubijejo če ga kje dobijo živega ;)
Prosinecki 4.12.2017, 14:46 Prijavi komentar
@miha12 trije štajerci "lapate gluposti", pod novico Olimpije... kdo je potem tu troll? :)
pejo2310 4.12.2017, 14:43 Prijavi komentar
hahahha pod člankom o Olimpiji #lifewellspent
pejo2310 4.12.2017, 14:42 Prijavi komentar
Država je kriva da je sploh šport v takem stanju kakor je in nedovoli klubom normalno delat kakor delajo v tujini...npr. v evropi ...če bi imeli zakon o športu tak kakor ga pozna cela evropa nebi rabli suger daddye...Portsmouth je bil pred njem v globoki piz.di in še danes navijači Portsmoutha častijo g.Milana ...pejt na forum od kluba pa vpraši...neboš prvi in tud zadnji .....
miha12 4.12.2017, 14:42 Prijavi komentar
saj veš kako pravijo.. ko stopiš mački na rep zacvili, ko pa internetnemu trolu navržeš argumente pa menja temo. ;)
Prosinecki 4.12.2017, 14:35 Prijavi komentar
ko bi se vi ljudje toliko ukvarjali z lastnim življenjem, kot se z vedeževanjem Olimpijine prihodnosti, bi morda še kaj bilo iz vas... tako pa bo na vašem nagrobniku pisalo: umrl je osamljen, za računalnikom, pri odprtih komentarjih pod člankom o Olimpiji #lifewellspent
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE