Uredništvo    12. april 2017
Domžalčani po uvrstitvi v pokalni finale

Rožman: Prazna mreža je pomembna

Domžale so včeraj svoje delo na Dolenjskem opravile zanesljivo in se uvrstile v svoj tretji pokalni finale. Danes si bodo rumeni po besedah trenerja Rožmana z užitkom pogledali dvoboj Maribora in Olimpije.
SORODNE NOVICE
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Olimpija z eno nogo v polfinal...
11.11.2017 | Slovenski nogomet
V Domžalah odprli klubsko akad...
9.11.2017 | Slovenski nogomet
Kirm odločil ob debiju Ibraimi...
4.11.2017 | Slovenski nogomet
Ibraimi vendarle registriran z...
3.11.2017 | Slovenski nogomet
Derbiji ne izstrelijo nikogar ...
30.10.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Potem ko Krka že na prvi tekmi ob Kamniški Bistrici ni imela veliko možnosti, so tudi včeraj Domžalčani z drugoligaško prepreko v polfinalu slovenskega pokala opravili brez večjih težav. Skupni izid 4:0 kaže na dominantnost prvoligaške ekipe, ki je prišla do tretjega pokalnega finala v zgodovini kluba.

"V določenih segmentih je bila igra zelo dobra. Spremenili smo taktično postavitev, hkrati pa se je v določenih trneutkih pokazala kvaliteta, ki smo jo v preteklih tekmah pogrešali. Vsak dosežen gol nam prinese samozavest, predvsem pa sem vesel, da nismo prejeli gola, saj mi to veliko pomeni," je pomembnost včerajšnje predstave v Novem mestu opisal Simon Rožman.

Trener Domžalčanov glede tekmeca v finalu nima posebnih želja: "Ni pomembno, kdo je tekmec v finalu. Svoj cilj smo izpolnili in danes si bomo z veseljem ogledali derbi. Če igraš v finalu, si pomemben. Mislim, da smo si finale zaslužili. Na igrišču smo se predstavili tako, kot smo si želeli. Prikazali smo nekaj uspešnih prehodov v napad, ki si jih želim videti v igri. Fantom iskreno čestitam za uvrstitev v finale."

Rožman z rezultati ekipe v prvenstvu to pomlad navkljub skoku na drugo mesto ni najbolj zadovoljen, vendar verjame, da je moštvo na pravi poti: "Za nami je zahtevno obdobje, v katerem smo morali biti pametni pri izbiri igralcev. Verjamem, da smo vse dobro izpeljali, vključno z vsebino na igrišču."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE