Uredništvo    9. november 2017
Pomemben dan v Domžalah

V Domžalah odprli klubsko akademijo

V Domžalah so danes slavnostno otvorili klubsko akademijo, ki bo še dodatno nadgradila delovno okolje v domžalski mladinski šoli, ki sodi med najboljše v državi.
SORODNE NOVICE
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Megla odnesla tekmo v Velenju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
Trije goli Aluminija v Kranju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkdomzale.si)
Domžalah so danes uradno otvorili klubsko akademijo, ki predstavlja enega najpomembnejših projektov kluba v zadnjem času.  V Domžalah so novo akademijo, ki bo služila potrebam številnih otrok in mladostnikov, ki svoje nogometno  znanje klešejo v domžalskem klubu, označili kot projekt, ki bo še izboljšal delo z mladimi.

"Vsa ideja zasnove Akademije temelji na želji, da v čim večji meri pomagamo mladim nogometašem našega kluba. Ne le nogometno, temveč tudi osebnostno. Odločitev, da realiziramo ta projekt je večplastna, kakršno je tudi delovanje našega kluba. V tej nameri torej nismo le posnemali evropskih velikanov, ampak smo želeli dodati nekaj edinstvenega. Zelo smo ponosni, da smo Akademijo tudi uradno odprli, močno pa se veselimo vseh novih rodov nogometašev, s katerimi bomo v prihodnje delali in, ki bodo lahko del obstoja tega projekta. V mlade vlagamo ogromno energije in sredstev, prepričani pa smo, da bomo na ta način v prihodnje le še boljši,"
je ob otvoritvi povedal predsednik kluba Stane Oražem.

V akademiji bo osem sob, ki so posvećena ljudem, ki so pomembno vplivali na zgodovino domžalskega kluba, ena od njih pa denimo nosi ime tudi po nekdanjem trenerju Domžal Slaviši Stojanoviću.

"Pretežna večina stanovalcev v Akademiji šolske obveznosti opravlja v Srednji šoli Domžale, s katero klub že več let zgledno sodeluje. Enako velja tudi za bližnjo restavracijo Park, kjer vsi člani Akademije jedo kosilo in večerjo, ki sta skrbno načrtovana obroka, za kar poskrbi klubski nutricionist. Mladi nogometaši imajo enkrat tedensko na voljo tudi športnega pedagoga, kar je edinstven primer v Sloveniji. Vse usluge so dostopne v neposredni bližini, s čimer se lahko osnovni pogoji za razvoj nogometašev v Domžalah primerjajo s pogoji v največjih evropskih klubih,
" so zapisali v Domžalah.

Domžale akademija
(foto: nkdomzale.si)
Domžale akademija
(foto: nkdomzale.si)
Domžale akademija
(foto: nkdomzale.si)
Domžale akademija
(foto: nkdomzale.si)

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
Dr. Axler 12.11.2017, 10:28 Prijavi komentar
zokizaver666 Da te razsvetlim kaj je Srednja šola Domžale- Gimnazija Domžale in šola za Računalniškega tehnika. Boš zdaj znal ločit Texas in Srednjo šolo ? A si ti obiskoval Texas, verjetno po odzivu ane.
zokizaver666 10.11.2017, 14:11 Prijavi komentar
Pretežna večina stanovalcev v Akademiji šolske obveznosti opravlja v Srednji šoli Domžale, s katero klub že več let zgledno sodeluje. Fajn, seveda, pohvalno. Ampak Srednja šola Domžale? Texas? Ah, ja. ;-)
pejo2310 9.11.2017, 22:27 Prijavi komentar
Bravoo
Ruaa 9.11.2017, 21:43 Prijavi komentar
Super naložba, domžale so vedno bile izmed boljših kar se razvoja tiče. Ne bi rad izpadel nehvaležen samo z estetiko bi se pa morda lahko malce bolj potrudli, za boljše vzdušje :D Se mi zdi da Slovenija kolikor je inovativna je marsikdaj tudi precej v ozadju.
skrajncic 9.11.2017, 20:17 Prijavi komentar
Pohvalno!!! Čeprav so finance problem v veliko klubih upam, da bo tega čedalje več. Kapo dol Domžale.
retropil 9.11.2017, 17:53 Prijavi komentar
Super. Upam da boste fante dobro nadzirali, da ne bo ta ustanova kmalu postala leglo vsega kar ne spada v šport.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE