Uredništvo    25. avgust 2017
Simon Rožman po povratni tekmi z Marseillom

Želim, da igralci sanjajo še naprej

Domžalski trener Simon Rožman obžaluje zapravljene priložnosti v prvem polčasu tekme na Velodromu. Domžale niso bile daleč od senzacije. Zdaj je pred njimi "reset" in nadaljevanje sezone doma.
SORODNE NOVICE
Liga Europa: Atalanta pri Ever...
23.11.2017 | Evropski pokali
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Evropski pokali
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
V Domžalah odprli klubsko akad...
9.11.2017 | Slovenski nogomet
Kirm odločil ob debiju Ibraimi...
4.11.2017 | Slovenski nogomet
Ibraimi vendarle registriran z...
3.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Simon Rožman je bil po koncu tekme na Velodromu vidno potrt. Želel in pričakoval je namreč več kot izpad, videl dober prvi polčas Domžal, v drugem pa kakovostno prevlado francoskega velikana, ki se je prebil v skupinski del lige Europa. 

"Sanjali smo velike sanje, žal so se za nas zdaj končale. Marseille je zasluženo zmagal. Fantom lahko za danes le čestitam za predstavo v tem peklenskem vzdušju. Odigrali so fantastičen prvi polčas, imeli priložnosti, ki jih je na takšnih tekmah treba izkoristiti in imeti tudi srečo. Lahko bi priredili mega senzacijo. Tisti prvi gol nas je presekal. Velika stvar je, da smo velikega favorita prisilili v to, da je do zadnjega dajal maksimum. Želim si, da bi moji igralci sanjali še naprej, zdaj nas čaka nov cikel."

Končni rezultat je bil za Domžale nekoliko krut.

"Mislim, da je bila naša igra bližja Marseillu kot to govori rezultat. Samo Valere Germain je vreden pet letnih proračunov Domžal. Imeli smo tri fantastične priložnosti, žal ni šlo. Pred to fantastično kuliso mislim, da končni rezultat vseeno ni merilo za razmerje kakovosti na igrišču."

Domžalčane zdaj čaka prvenstvena tekma, nato pa "mini reset" v času reprezentančne akcije. Rožman pričakuje še kakšen odhod, morda tudi manjši padec Domžal, kajti Evropa jih je izčrpala. 

"O tem scenariju, ki nas čaka zdaj, nismo razmišljali. Čaka nas zahtevno obdobje. Osvežiti se moramo, resetirati. Verjetno ne bomo ostali v isti zasedbi. Sezona se za nas zdaj na nek način šele začenja. Še vsi klubi so imeli po takšnih obdobjih težave in pričakujem, da bomo tudi mi morda malce padli. To je normalno. Potem pa začenjamo novo zgodbo za naslednje poletje."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Tito81 25.8.2017, 09:19 Prijavi komentar
Ferenc +1
ferenc 25.8.2017, 09:01 Prijavi komentar
še enkratčestitke domžalam, sram naj bo slovensko televizijo, ki nam ni omogočila prenosa
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE