Uredništvo    7. januar 2017
Goričani objavili načrt priprav

Gorica tudi s Partizanom

Nogometaši Gorice bodo do pričetka spomladanskega dela sezone predvidoma odigrali devet prijateljskih tekem. Vmes se bodo pomerili tudi z beograjskim Partizanom.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Gorice, ki po jesenskem delu sezone na lestvici državnega prvenstva zasedajo četrto mesto, počasi zaključujejo čas zimskega premora. Ekipa se bo zbrala 9. januarja, na prvem zboru pa ne bo Sandija Arčona, Matije Bobna in Gregorja Sorčana, ki trenutno prepričujejo selektorja Srečka Katanca na pripravah slovenske B reprezentance.

Do pričetka spomladanskega dela sezone, ki ga bo Gorica začela 25. februarja v Krškem, bodo varovanci Mirana Srebrniča odigrali devet prijateljskih tekem. Prvo 21. januarja proti Bravu, nato pa štiri dni kasneje sledi eden vrhuncev priprav, saj bodo Goričani v Kopru prekrižali poti s srbskim velikanom Partizanom.

Gorica se bo v nadaljevanju priprav doma pomerila z Ankaranom in Ilirijo, 4. februarja bo v Umagu odigrala tekmo proti Celju, 8. februarja doma proti Brdom, 11. februarja doma proti hrvaškemu Slavenu, 15. februarja doma proti Adrii Miren, zadnjo pripravljalno tekmo pa bodo Goričani predvidoma odigrali 19. februarja, ko se bodo v Fagagniju v bližini Vidma pomerili z ruskim prvoligašem Terekom.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE