Uredništvo    27. januar 2019
Gorica je premagala Dob

Je Etien Velikonja našel nov klub?

Dalj časa odsotni primorski napadalec Etien Velikonja je stopil na igrišče ter na pripravljalni tekmi v kratkem času na svoj račun vpisal zadetek in asistenco.
SORODNE NOVICE
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Za Gorico zaigral 15-letnik
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
- Prijateljska tekma:

GORICA 3:2 DOB
Oršolić 8., Velikonja 51., Smajlagić 54.; Suljević 21., Kunstelj 49. (11m)
Prizorišče: Nova Gorica

GORICA: Likar, Curk, T. Kavčič, Tomiček, M. Kavčič, Kolenc, Oršolić, Kotnik, Filipović, Gulič, Osuji . Igrali so še: Bičić, Hodžić, Celcer, Matič, Humar, Jermol, Džuzdanović, Bužinel, Leban, Velikonja, Smajlagić. Trener: Nermin Bašić

Nogometaši Gorice so na prijateljski tekmi s 3:2 premagali drugoligaša iz Doba, glavna novica s te tekme pa je nastop otroka Gorice Etiena Velikonje, ki se tako po daljši odsotnosti zaradi poškodbe vrača na nogometna igrišča. Velikonja je po slovesu od nizozemskega Willem II brez kluba, kondicijo pa vzdržuje s treningi pri Gorici in se kot kaže počasi vrača v tekmovalno formo. Nekdanji član Gorice, Maribora, Olimpije, Cardiffa, Rio Aveja, Lierseja, Genclerbirligija in Willem II je v igro vstopil v drugem polčasu in Goričane hitro popeljal v vodstvo z 2:1,. le nekaj trenutkov kasneje pa je še asistiral Semirju Smajlagiću za tretji gol Gorice.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE