Uredništvo    8. marec 2017
Miran Srebrnič po porazu proti Mariboru

Maribor za odtenek boljši

Miran Srebrnič je bil zadovoljen z začetkom torkove tekme proti Mariboru, ne pa tudi z napakami, ki so privedle do preobrata in posledično zmage Maribora.
SORODNE NOVICE
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
Gregor Bajde v Mariboru do 202...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: Nogomania)
V Gorici so bili, potem ko je Miran Burgič uspešno realiziral enajstmetrovko, v prvem delu prvega polčasa tekme proti Mariboru na dobri poti. Potem pa sta se zgodila Milivoje Novaković in Dare Vršič ter obrnila potek srečanja. V drugem polčasu je Luka Zahović dokončal njuno delo ter poskrbel za zmago Maribora. 

Domači trener Miran Srebrnič je po tekmi priznal, da je Maribor srečanje dobil "na kvaliteto". 

"Tekmo smo začeli tako, kot smo se dogovorili. Igrali smo precej zaprt nogomet, a imeli dobre prehode v fazo napada. Ne smemo si privoščiti takšne napake, kot je bil gol za izenačenje po protinapadu pri našem vodstvu z 1:0. Rezultat se je kasneje obrnil tudi s pomočjo njihove preverjene kvalitete.

Maribor je sicer pokazal, da je bil za odtenek boljši, kar je mogoče tudi posledica naše neizkušenosti. V nekaterih situacijah pa preprosto nismo delovali dovolj zbrano in to je na koncu privedlo do zmage gostov.'"

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
leyton orient 9.3.2017, 09:02 Prijavi komentar
Točno tak kot spodaj vsi trije posti napisani! Manjše ampak tradicionalne nogometne sredine (Celje, Koper, Gorica, Triglav...) morajo ustvarjati igralce, ki nato za realen znesek prestopijo v Maribor in Olimpijo, ki jih nato preko Evrope ali reprezentance lansirajo dalje.Normalno da matični klub dobi odškodnino, pa nato še dodatek ob prestopu.Vzgajati in ustvarjati morata tudi Olimpija in Maribor. Vsi ti neki partnerji iz tujine so sila nezanesljivi oziroma instant. Naj mi nekdo razloži: Ukrajinci so v Celje vložili 800.000 ,kak jih bodo dobili povrnjenih. S prodajo igralcev? katerih.Do zdaj so prodali iz Celja samo Verbiča.Kako bodo svoj vložek dobili nazaj, če si še ga morajo deliti s "klubom NK Celje". Denarja od TV pravic, vstopnic...pa ni veliko.
Slovenecsem 8.3.2017, 20:36 Prijavi komentar
Lepo je pogledati tekmo ko vidis, ko po koncu tekme zapusti 22 igralcev in vsi slovenci!!!
Tito81 8.3.2017, 11:36 Prijavi komentar
Ta Srebrnič ima pošlihtano v glavi... Zelo racionalen trener! Že kot igralec je bil odličen, kot trener pa to samo potrjuje... Ve s čim razpolaga in se trudi ustvarjati s tem, stoji za svojim delom in bodri svojo mladino po še bolj zavzetem delu.... Gorica "fura" sistem dela, ki bi ga morali izvajati vsi manjši slovenski klubi.... seveda delno tudi največji klubi v državi. Ustvarjanje, ustvarjanje in še enkrat ustvarjanje, to bi moralo biti vodilo našim klubom, ne pa multi-kulti :-)
kunta kinte 8.3.2017, 11:28 Prijavi komentar
ta je vsaj koliko toliko realen,ne tako kot nekateri,ki trdijo,da so bili kljub porazu, za dva razreda boljši...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE