Uredništvo    19. marec 2017
Izjavi trenerjev po tekmi Gorica - Domžale

Nedopusten in nerazumljiv padec

Trener Domžal Simon Rožman nima pojasnil za mrk svojih varovancev v drugem polčasu tekme v Gorici, veliko bolj zadovoljen pa je bil goriški strateg Miran Srebrnič.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Trener Domžal Simon Rožman po porazu v Gorici ni mogel zakriti velikega razočaranja. Njegovi varovanci so v drugem polčasu zapravil prednost po odličnem prvem polčasu in so tako na četrtem nastopu v drugem delu sezone doživeli že drugi poraz.

"'Kar se je dogajalo v drugem polčasu je nerazumljivo in nedopustno. Takšne petnajst minutne praznine ne sprejmem in je neopravičljiva. Na ta del tekme gre z moje strani velika kritika," je po tekmi povedal Rožman, in dodal.

"V zadnjem obdobju smo padli predvsem v napadu, kjer nam ne steče kot bi si želeli. S porazom smo izgubili nekaj točk in prednost se je ponovno stopila. Upam, da bodo fantje začeli razumevati določene stvari, ki jih zahtevam."

"'Vse štiri tekme v spomladanskem delu sezone so bile odigrane na primerni ravni. Čeprav nismo rezultatsko uspešni, smo analizirali napake in jih v določeni meri tudi odpravili. V tem trenutku se poraja le vprašanje, kaj točno se je zgodilo v 15 minutah, ki so nas stale točk na današnji tekmi. Takšen padec je nedopusten, saj imamo veliko izkušenih nogometašev," je še pristavil Rožman.

Srebrnič: Odigrali smo odlično tekmo
V Gorici so z izkupičkom pred reprezentančnim premorom lahko več kot zadovoljni. Gorica je namreć osvojila kar devet točk in bo premor pričakala na četrtem mestu prvenstvene lestvice.

"'V prvem polčasu tekme je bilo zares zelo malo prostora za razvoj igre. Vedeli smo, da bodo Domžale zelo agresivne in s tem nam, kot sem že dejal, niso pustili igrati. Tudi oni si niso ustvarili nekih zrelih priložnosti, povedli pa so po prekinitvi s kota. Tekma je bila skozi vseh devetdeset minut precej trda, agresivna. V prvem delu smo zgrešili kakšno podajo preveč, saj ni bilo dovolj mirnosti," je povedal goriški strateg Miran Srebrnič, in dodal.

"'Drugi polčas smo igrali več v globino in tako smo tehtnico  prevesili na našo stran. Dali smo tri gole in imeli še veliko priložnosti, kjer bi prednost lahko še povečali. V celoti gledano, smo odigrali odlično tekmo."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Baul 20.3.2017, 17:34 Prijavi komentar
kaj serete halilović je eden boljših branilcev v ligi kdo je pa ta žužek kolko minut ima v prvi ligi haloooooooooo
Kritik+ 20.3.2017, 08:18 Prijavi komentar
Rožman, poglej posnetek in boš videl, da sta za gole predvsem kriva Halilovič s svojo počasnostjo in neaktivni Balkovec v obrambi. Žužka si dal pa na tribuno, ker je prišel odsluženi in samovšečni Elsner. Glede Ožbolta je pa boljše da on igra kot Firer ali Matjašič, ki sta izven forme. Zelo se pozna odsotnost Dobrovoljca. Halilovič mu ni do kolena.
nilab 20.3.2017, 00:41 Prijavi komentar
Svaka čast ti Rožman koga vse si nategno z svojimi zgodbami, da bi ti skoraj vrjeli da si trener! Uspel si da si tu kjer si, todatvoja realnost je pri pionirjih. O čem razlagaš, kaj bodo igralci morali razumet- tvoje zahteve..alo taprave zahteve je že nekdo drug postavil že mnogo prej..Namršiš faco in nabijaš; seveda padejo z močjo v drugem polčasu,če celoten prvi polčas tečejo brezglavo. Seveda zaradi tvojih neumnih nalog,in s tem dokazuješ, da nimaš pojma.Imaš veliko št. zelo izkušenih in odličnih igralcev, katere so trenirali sposobni trenerji, in sedaj jim ti prodajaš kikiriki. Spoštovani gospod, pojdi delat in popoldan treniraj pionirje!
Dr. Axler 19.3.2017, 19:08 Prijavi komentar
bla bla bla, če razprodaš nosilce igre ne moreš pričakovat še naprej rezultatsko uspešne igre, pol ti pa igrajo ala Halilović, ki samo škodo dela, dej noter Zuzka na mesto njega bo več naredu, pa Ožbolt je še prezelen, da bo kar gole dajal, sej v germaniji ni nč igral
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE