Uredništvo    1. april 2017
1. SNL, 27. krog

Po slavju v Ljubljani remi s Koprom

Primorski derbi ni dal zmagovalca. V Novi Gorici, kjer so v sredo slavili veliko zmago nad OIlimpijo, sta se domača Gorica in Koper razšla brez zadetkov (0:0).
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park, Gledalcev: , Sodnik: Dejan Balažič
0 : 0
Gorica: Gregor Sorčan, Miha Gregorič, Matija Škarabot, Uroš Celcer, Matija Boben, Jaka Kolenc (od 46. Dejan Žigon), Rok Grudina, Andrija Filipović (od 70. Tilen Nagode), Bede Amarachi Osuji, Miran Burgič, Rifat Kapić.
Trener: Miran Srebrnič
Koper: Marijan Antolović, Danijel Pranjić, Toni Datković, Ivor Horvat, Šime Gregov, Kevin Kokorović, Senijad Ibričić (od 89. Park In-Hyeok), Courage Pekuson, Nermin Hodžić (od 63. Marko Krivičić), Sandi Križman, Matej Pučko.
Trener: Igor Pamić
Koper nadaljuje dobro tradicijo v Novi Gorici, kjer sta ekipi, Koprčani so v prejšnjem krogu izgubili, Goričani pa zmagali, srečanje začeli previdno, brez prevelikega tveganja. V takšnem tempu se je prvi del igre tudi odvijal vse do odhoda na odmor. Čistih situacij za zadetek tako ni bilo veliko. Pri domačinih je bil sicer najbolj "živ" zanimiv hrvaški napadalec Andrija Filipović, vendar je do zadetka pravzaprav kar precej manjkalo. Gostje so poizkušali preko Pranjića in Hodžića, toda Sorčan je ostal nepremagan.

Na začetku drugega polčasa takoj priložnost za Koper, Senijad Ibričić je bil sam pred domačim vratarjem po nerodnem poizkusu podaje z glavo Bobna vratarju Sorčanu, toda izkušeni nogometaš iz BiH, ki je bil svoj čas vezist, zdaj pa igra kar v napadu, ni uspel premagati Sorčana. V 62. minuti priložnost za Gorico, po podaji Žigona je poizkušal Burgič, dve minuti za njim pa še Osuji, vendar brez uspeha. Do izteka srečanja smo videli še dva udarca domačinov, toda Antolović je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno. Sorčan prav tako. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE