Uredništvo    17. marec 2017
V Gorici obračun nekdanjih prvakov

V Gorici raste samozavest

Goričani po odlični predstavi v Velenju doma pričakujejo Domžalčane, ki po začetnih težavah na Primorsko prihajajo s skalpom ljubljanske Olimpije. Dejan Žigon želi nove tri točke.
SORODNE NOVICE
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
V soboto se v slovenskem državnem prvenstvu obeta zanimiv razpored. Pred večernim štajerskim derbijem v Celju se nam zanimiv obračun obeta tudi v Gorici, kjer bo domača četa pričakala tretje uvrščene Domžale. Nekdanja prvaka tekmo pričakujeta v dobri formi, saj je Gorica v gosteh z odlično predstavo s 3:1 premagala Rudar, Domžalčani pa so na derbiju z 1:0 premagali ljubljansko Olimpijo.

Domači trener Miran Srebrnič ne bo mogel računati na vse najboljše, saj zaradi kartonov ne bosta igrala standardna člana začetne enajsterice Rifet Kapić in Matija Boben.

"Kapić in Boben sta zagotovo dobra igralca, vendar imamo dovolj širok kader in vsak, ki bo igral bo dal sto odstotkov svojih zmožnosti. Mislim, da se njuni odsotnosti zaradi kazni ne bi smeli poznati. Mi verjamemo v zmago in v soboto gremo po tri točke. Po dobrih izidih si obetamo tudi številčno in bučno podporo s tribun," je za klubsko spletno stran povedal napadalec Gorice Dejan Žigon, ki je z dosedanjim izkupičkom - dve zmagi na prvih treh tekmah - zelo zadovoljen.

"Z uvodnimi tremi tekmami smo zadovoljni, imamo šest točk. Seveda bi lahko bilo boljše, vendar nam na tekmi z Mariborom, kljub dobri predstavi, ni uspelo zmagati."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE