Uredništvo    11. julij 2017
Iz tabora Gorice pred prvo tekmo s Panioniosom

Z zmagovalno miselnostjo naprej

Panionios je za Gorico spoštovanja vreden nasprotnik, toda Miran Srebrnič želi, da njegovo moštvo na gostovanju igra pogumno. Najbolj nevaren pri Panioniosu je Masoud Shojaei.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: Nogomania)
Nasprotnik Gorice v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa bo Panionios. Goričani v četrtek gostujejo v Grčiji. Trener ekipe Miran Srebrnič se zaveda, da so Grki favoriti, vendar želi vztrajati pri cilju - zmagi. 

"Dobili smo vse informacije, ki jih potrebujemo. Predvsem iz zadnjih krogov prvenstva in dveh zadnjih prijateljskih tekem. Premagali so Olympiakos in izgubili z APOEL-om. Gre za kvalitetno ekipo z močnimi posamezniki v tehničnem smislu. Z vsem spoštovanje gremo nadnje, poizkusili bomo presenetiti. Morali bomo biti na top ravni, če bomo želeli iti naprej, to pa mora biti naš cilj. Zadnja domača tekma... Nismo bili zadovoljni s prikazanim. Nam pa mora ta drama dati dodaten zagon in dodatno energijo. Vrgli smo ven dobrega nasprotnika. Všeč mi je bila izjava Zlatka Zahovića, ki se razume v nogomet in je to potrdil. 

Panionios je stopnica višje. Za nas bo to lepa priložnost. Pomembno je, da se ne bojimo, to je brez potrebe. Igramo zase, za goriško publiko, ki se vrača. Zadovoljen sem z utripom s tribun, navijači so nam pomagali skozi težke trenutke. V Grčiji moramo narediti rezultat, da lahko potem tukaj naredimo presenečenje.
"

Goričani bodo, je pred tekmo razkril Srebrnič, poizkusili v Grčiji z dvema napadalcema,s Filipovićem in Osujijem (4-4-2). Poudarek bo na obrambi, saj Srebrnič pričakuje, da bodo Grki imel žogo več v svoji posesti, kar bo slovenskim podprvakom morda odprlo prostor za protinapade. Druga variacija pa je sistem 4-3-3. Srebrnič je v nasprotni ekipi kot najbolj nevarnega izpostavil iranskega nogometaša Masouda Shojaeia. Igra Panioniosa (Goričani ocenjujejo, da ima nasprotnik letni proračun od 10 do 15 milijonov evrov) je v veliki meri odvisna od njegove forme. 

Goričani se v Grčijo odpravljajo jutri zjutraj, leteli bodo iz Trsta, vračajo pa se v petek zgodaj zjutraj, prihod je predviden ob četrti uri. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE