OSTALE NOVICE
Stran
od 86
21.2.2019
Slovenski nogomet
Na pripravljalni tekmi med Gorico in Biljami je v goriških vrstah priložnost dobil komaj 15-letni centralni branilec, v Gorici pa so pred pričetkom drugega dela sezone imenoval tudi novega kapetana.
0
16.2.2019
Slovenski nogomet
Gorico zapušča igralec, kateremu je bila ob preboju v člansko ekipo namenjena velika kariera. Poškodba je spremenila načrte, Amel Džuzdanović pa po novem ne bo več igral v prvi slovenski ligi.
0
13.2.2019
Slovenski nogomet
V Gorici so se poslovili od igralca, ki je celotno nogometno pot prehodil v goriškem klubu in za seboj pustil tudi več kot 70 prvoligaških nastopov.
0
11.2.2019
Slovenski nogomet
Povratnik v goriške vrste Etien Velikonja je spregovoril o razlogih, ki so ga po neuspešnem iskanju kluba v tujini pripeljale tja, kjer se je vse začelo. Od Gorice pričakuje in zahteva več, kot je kazala jeseni.
2
9.2.2019
Slovenski nogomet
Nermin Bašić, novi trener Gorice, očitno močno verjame v rojaka, ki ga je pripeljal iz Radomelj. Gre za 23-letnega igralca, ki je bil doslej le drugoligaški igralec.
0
7.2.2019
Slovenski nogomet
Za Etienom Velikonjo sta dve leti in pol, ko nogometa praktično ni igral. Z vsega 11 odigranimi prvenstvenimi tekmami v tem obdobju se zdaj po mesecih brez kluba vrača domov.
1
Slovenski nogomet
Etien Velikonja je vse verjetnejši povratnik v ekipo Gorice, s katero je na pripravah. Novogoričani le remizirali s hrvaškim drugoligašem. Zmaga Celja.
5
27.1.2019
Slovenski nogomet
Dalj časa odsotni primorski napadalec Etien Velikonja je stopil na igrišče ter na pripravljalni tekmi v kratkem času na svoj račun vpisal zadetek in asistenco.
0
19.1.2019
Slovenski nogomet
Da se razlika med hrvaškimi in slovenskimi klubi iz leta v leto povečuje, dokazujejo tudi pripravljalna tekme. Pravo streznitev Gorici je danes pripravil Osijek.
2
5.1.2019
Slovenski nogomet
Po odhodu Mirana Srebrniča so v Novi Gorici imenovali novega trenerja. Dela se bo lotil tujec, ki je doslej deloval v drugi slovenski ligi, kjer je vodil Radomlje. Gorica v 1. SNL zaseda sedmo mesto.
2
Stran
od 86