Uredništvo    21. december 2016
V Luki Koper niso zadovoljni z negativno publiciteto

Luka Koper: Nočemo afer

Iz Luke Koper smo prejeli potrditev, da nedvomno razmišljajo o umiku imena podjetja iz imena članske ekipe FC Koper. V pristaniškem podjetju niso zadovoljni, ker se ime Luke Koper pojavlja v medijih zaradi afer.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Organizacijska razgradnja koprskega nogometnega kluba, ki dobiva vse bolj bizarno obliko, očitno dobiva prve konkretne posledice. Ne samo, da so v Kopru, odkar je vajeti prevzel župan, pri kadrovanju pa se zanaša na Hrvata Andyja Baro ter njegovo agencijo s sedežem v davčni oazisestavili podpovprečno in povsem neprepoznavno ekipo. Še prej so razbili obetavno in čvrsto domače jedro, tako da zdaj v poslanstvo kluba počasi začenjajo dvomiti celo največji sponzorji. V in okrog kluba se namreč v zadnjih mesecih nalagajo različne afere, najbolj razvpita je bila seveda tista, ko so v klubu želeli iz postopka prisilne poravnave izriniti Milana Mandarića, niso pa uspeli dokazati, da je dolg kluba do omenjenega podjetja Andyja Bare realen. Mandarić je, vidno razočaran, zato sam sprožil postopek prisilne poravnave, potem ko je trenutno vodstvo kluba želelo izigrati njegov prejšnji dogovor, po katerem je od skorajda milijona evrov dolga terjal le 400.000 evrov, pa še to v obrokih po 4.000 evrov na mesec. 

Vse to (in še marsikaj drugega) je seveda izrazito negativna publiciteta za klub, nogomet in Koper, česar se v glavnem pokrovitelju kluba Luki Koper očitno začenjajo zavedati. Danes smo že poročali (vir: Primorske novice), da se želi to državno podjetje umakniti iz imena, ki ga v 1. SNL nosi koprska članska ekipa.

To so nam zdaj potrdili tudi v Luki Koper in zatrdili, da jim omenjanje imena podjetja v medijih, ko poročajo in razkrivajo afere v klubu, škodi. Na naše vprašanje je odgovoril vodja službe za odnose z javnostmi v Luki Koper Sebastjan Šik.

"Sklepa NS še nisem prejel, zato ga ne morem uradno komentirati. Lahko pa potrdim, da kot generalni sponzor ne moremo biti zadovoljni s tem, da se ime podjetja pojavlja v medijih v povezavi z aferami, v katerih je povezano društvo FC Koper. Osnovni problem je v tem, da mediji velikokrat zamenjujejo ime društva, ki je 'Društvo Football club Koper' z imenom članske ekipe, ki v prvi nogometni ligi nastopa z imenom generalnega sponzorja. Zato je šlo razmišljanje v smeri, da bi člansko ekipo odvezali obveznosti nastopanja z imenom generalnega sponzorja."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
slovenija1 25.12.2016, 18:24 Prijavi komentar
Kje je pa članek o tem da je sodišče v Lj ustavilo prisilno poravnavo???????????????????????????????????'
EuroKrem 21.12.2016, 16:36 Prijavi komentar
haha, do kdaj bo boris vstrajal? do pete lige?
pejo2310 21.12.2016, 12:24 Prijavi komentar
in pol rečejo Nočemo afer ....samo na balkanu je to mozno ;))
acerni6 21.12.2016, 11:41 Prijavi komentar
A pogodbe pa nimate take, da bi jo ob vseh pizdarijah v "društvu" lahko enostransko razdrli ?! Ja seveda nimate, ker se zajeten del pogače vrne nazaj v žepe ljudi, ki stojijo za podpisom pogodbe.. Hehe..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE