Uredništvo    3. december 2016
1. SNL, 20. krog

Vekić za zmago Kopra nad Aluminijem

Vsega 200 gledalcev je na Bonifiki spremljalo mučenje Kopra z novincem v ligi Aluminijem. Domačine je v 84. minuti naposled odrešil mladi Luka Vekić.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Bonifika, Gledalcev: 200, Sodnik: Mitja Žganec
1 : 0
Koper: Marijan Antolović, Danijel Pranjić, Toni Datković, Jan Andrejašič, Gregor Sikošek (od 36. Matic Paljk), Jakov Biljan, Ruben Belima (od 90. Ivor Horvat), Marko Krivičić (od 60. Luka Vekić), Kevin Kokorović, Courage Pekuson, Matej Pučko.
Trener: Igor Pamić
Aluminij: Luka Janžekovič, Nemanja Jakšić (od 46. Denis Vezjak), Lovro Cvek, Vedran Turkalj, Josip Zeba, Dejan Krljanovič, Milan Kocić, Žiga Škoflek, Matic Vrbanec, Francesco Tahiraj (od 89. Mihael Rebernik), Blaž Kramer (od 74. Alexander Srdić).
Trener: Slobodan Grubor
(foto: SPS)
Po izjemno slabi predstavi v Mariboru je Koper danes, v 20. krogu 1. SNL, dobil priložnost, da si z zmago malce opomore. Nasprotnik je bil Aluminij, ki pa je domačinom večji del tekme nudil dober odpor. Domača ekipa je tekmo pred vsega 200 gledalci sicer bolje odprla. Kot prvi je gostom s Štajerske zapretil Pekuson v 16. minuti in zadel vratnico! Aluminij ni bil brez priložnosti v prvem delu igre. Gostje so bili v drugem delu prvega polčasa dvakrat nevarni, vendar niso zadeli. Posebej dobra je bila priložnost Škofleka, ki je prišel pred Antolovića, a zadel zunanji del koprske mreže.

Pekuson je bil nevaren tudi na začetku drugega polčasa. V 57. minuti je ta nogometaš zadel zunanji del mreže. Nenatančen je bil tudi Belima. Znova pa je, v 65. minuti, svojo priložnost dočakal Škoflek, vendar zapravil tudi to. Belima je v nadaljevanju zadel prečko, gostujoči vratar Janžeković pa je posredoval ob strelu Kokorovića. V 84. minuti pa je vendarle padel zadetek, dosegli so ga gostitelji. V vlogi podajalca je bil Matej Pučko, pod gol pa se je podpisal mladi Luka Vekić. V sodnikovem podaljšku je "padla" še ena prečka, zadel jo je Horvat. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE