OSTALE NOVICE
Stran
od 77
21.8.2017
Slovenski nogomet
Na vidiku je rešitev za Koper, ki je po odločitvi NZS končal v primorski ligi. Obeta se namreč združitev Kopra z drugoligašem iz Dekanov, tako da bi preostanek koprske ekipe lahko dejansko igral drugo ligo.
8
7.8.2017
Slovenski nogomet
Nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac je danes na predobravnalnem naroku na koprskem okrožnem sodišču zanikal krivdo kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog.
3
14.7.2017
Slovenski nogomet
Mednarodno športno razsodišče v Lozani (CAS) je kot zadnja "inštanca" potrdilo sklep Nogometne zveze Slovenije (NZS) o zavrnitvi licence Kopru. Omenjeni klub po vseh razprtijah zdaj dokončno v četrti ligi.
7
3.7.2017
Slovenski nogomet
V Kopru, kjer so z nepremišljenimi potezami zakockali prvoligaško licenco, so svoje nestrinjanje z NZS dokazali tudi tako, da so poslali uradno pritožbo na CAS.
1
16.6.2017
Slovenski nogomet
Ankaran bi lahko domače tekme v prihajajoči sezoni Prve lige Telekom Slovenije gostil v Ajdovščini, medtem ko v Kopru iščejo zadnje rešilne bilke za obstanek med elito.
2
1.6.2017
Slovenski nogomet
Dodatnih kvalifikacij za popolnitev prve slovenske nogometne lige med Aluminijem in Ankaranom ne bo! Oba kluba sta po zavrnitvi koprske pritožbe postala prvoligaša. Koprčani brez prvlogaške licence za prihodnjo sezono!
27
27.5.2017
Slovenski nogomet
Gorica slavi! Zmaga na zadnjem primorskem derbiju v sezoni, ki jo je z edinim zadetkom zagotovil rezervist Edafe, je klubu iz Nove Gorice nekoliko proti pričakovanjem prinesla status podprvaka 1. SNL!
2
21.5.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Krškega so po remiju proti Kopru ohranili osmo mesto na lestvici, za obstanek pa se bodo borili na poslovilni tekmi prvakov v Ljudskem vrtu.
1
16.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija se je dolgo spogledovala s četrto zaporedno zmago na koprski Bonifiki, na koncu pa je Koper le poskrbel, da tri točke niso odšle v prestolnico. Vnovič je v polno zadel Kingsley Boateng.
4
12.5.2017
Slovenski nogomet
Koprčani so v Radomljah prepričljivo vknjižili nove tri točke, z njimi pa napovedujejo kandidaturo za vsaj končno peto mesto v ligi. Zabili so štiri gole.
0
Stran
od 77