Uredništvo    13. februar 2018
Na pomolu je "prepovadan prestop"

Alexandru Cretu iz Olimpije v Maribor!

Maribor bo na današnji tiskovni konferenci z veliko verjetnostjo predstavil novega igralca, ki prihaja iz vrst največjega tekmeca. Srednjo vrsto aktualnih državnih prvakov bo okrepil Romun Alexandre Cretu.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Časnik EkipaSN poroča, da bo Maribor svoje vrste okrepil z igralcem, čigar prihod bo deležen posebne pozornosti predvsem zato, ker zadeva prihod  igralca iz vrst največjega tekmeca. Neposredni prestopi igralcev iz Olimpije v Maribor in obratno so zelo redki, "tabu" pa bo prelomil 25-letni romunski vezist Alexandre Cretu, ki se je z odhodom v Maribor spogledoval že v preteklosti.

Cretu v letošnji sezoni v moštvu Olimpije igra povsem marginalno vlogo, saj je v slovenskem državnem prvenstvu zbral vsega 26 minut igre. Skupno je sicer v majici Olimpije, kamor se je preselil na pobudo nekdanjega športnega direktorja Ranka Stojića, zbral 23 nastopov, enega od dveh zadetkov pa je dosegel prav proti svojemu bodočemu klubu.

Cretu se je še tedni v srbskih medijih omenjal kot morebitna okrepitev beograjskega Partizana, na koncu pa bo kot kaže vendarle ostal v Sloveniji in poskrbel za to, da bo večni derbi v prihodnje tudi zaradi njegovega prestopa še bolj "začinjen."

EkipaSN poroča, da ima Cretu v pogodbi zapisano klavzulo, po kateri lahko Olimpijo zapusti proti plačilu 100 tisoč evrov odškodnine, ki je bo Maribor kot kaže tudi aktiviral.

V taboru Maribora so danes ob 13.30 že sklicali tiskovno konferenco, na kateri bodo z veliko verjetnostjo predstavili igralca, ki bo v srednji vrsti aktualnih slovenskih prvakov nasledil Marwana Kabho.

Maribor je bil v zimskem prestopnem roku zelo aktiven, saj je doslej svoje vrste že okrepil s tremi novimi igralci in sicer branilcema Kassimom Doumbiajem in Sašo Ivkovićem ter napadalcem Janom Mlakarjem.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 38
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Ibrakadabra 13.2.2018, 20:05 Prijavi komentar
Obrez bi rekel...spoštovane in spoštovani LOLimpija!!!! :)))
timislo 13.2.2018, 14:03 Prijavi komentar
eni ste res debili do amena res ej, dobr piše da je meu klavzulo ki jo je mb aktiviru vi pa kle govorite ko da je mandarič šou osebno v mb peljat cretuja pa stisnt roko, kle se neki napihujete za enga igralca k sploh igral nebo pizda mate komplekse vsi in grandmirsad ma čisto prou da se večina navijačev odločuje kot vetr ki zamena smer pihanja, raj več na tekme pa manj po forumih
Who? 13.2.2018, 13:56 Prijavi komentar
He, he, he 100.000€ odkupne klavzule, 26 odigranih minut v letosnjem prvenstvu, 23 nastopov skupaj, 2 dosezena gola. Pa dobr a se zajebavate eni in drugi al vi to resno z temi komentarji? In pol kar trije clanki na to temo, ker gre za nek “tabu” prestop. Palima danes dvigne procent prodaje, ker jokam in serjem od smeha, da se kej takega sploh objavlja. Zdraho mesecno sam za alko zapravi tolk kot ma romun odkupno, res jebena okrepitev
Ronnie_10 13.2.2018, 13:45 Prijavi komentar
;)
Prosinecki 13.2.2018, 13:44 Prijavi komentar
@Ronnie_10 "Vsakmu z mal soli v glavi je blo lahk zlo hiter jasno", "Zarad takšnih k niste najbolj brihtni"... mislm, a si res TI TISTI, ki boš DRUGIM PRIDIGAL o večvrednosti? zamisli se raje nad sabo, namesto, da pametuješ
Ronnie_10 13.2.2018, 13:35 Prijavi komentar
No no, tole svojo večvrednost boš mogu mal omejit, sploh k ni razloga zanjo :D. Vsakmu z mal soli v glavi je blo lahk zlo hiter jasno, da tale zgodba z Mandaričem ne pelje nikamor. Ne vem o kakmu zmagoslavju govoriš, men bi blo dost bolj všeč, če bi se tle zmotu. Zarad takšnih k niste najbolj brihtni, mislite pa da ste, je tut prišlo tko daleč. Če bi blo kritične mase mal več, bi tega šarlatana nateral že sto let nazaj in ne bi bli sto let od normalnega kluba, tko k smo zdej.
Prosinecki 13.2.2018, 13:29 Prijavi komentar
@Ronnie_10 nič nisva istega mnenja... jaz, ponavljam, sodim človeka po dejanjih, ti pa privoščljivo stojiš pri sosedovi kravi in čakaš da boš zmagoslavno lahko izrekel: "sem vam rekel da bo crknila!"
yido 13.2.2018, 13:24 Prijavi komentar
Tu na nogomaniji, večina še kar ne more razumet, kak delujejo odkupne klavzule v pogodbah igralcev- če jo Cretu seveda res ima v pogodbi in jo je zaha aktiviral, se lahko mandarić na trepalnice postavi, pa ga ne more zadržat, če si igralec želi odhoda
miha12 13.2.2018, 13:07 Prijavi komentar
Bomo videli v kakem stanju je. Jaz definitivno nisem tako evforičen, ker mislim je ded slabo pripravljen. Je pa vsekakor zanimiv nakup, ampak po Mariboru se danes prenaša še bolj sočna govorica. Bomo videli na tiskovni ;)
Ronnie_10 13.2.2018, 13:01 Prijavi komentar
Prosinecki, ma sej ti ne zamerim (razen vzvišenega tona). Eni smo pač prej pogruntal, kam stvar pelje, drugi ste rabl mal več časa, važno sam da smo zdej vsi istega mnenja ;).
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE