Uredništvo    15. april 2017
Dino Hotić pred gostovanjem Maribora v Velenju

Hotić: Hitro rešiti prvenstvo

Dino Hotić, ki je v sredo dosegel svoj prvenec za Maribor, bi raje igral finale pokala kot pa se veselil spektakularnega zadetka. Zdaj upa, da bo Maribor čimprej prvak.
SORODNE NOVICE
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Priprave na Rudar, ki bo danes naslednji nasprotnik Maribora v 1. SNL, še vedno spremljajo misli, vezane na pokalni izpad proti Olimpiji. Dino Hotić, ki je na sredini povratni tekmi dosegel svoj prvenec v vijoličastem dresu, je še enkrat več poudaril, da je bil Maribor boljši, iz pokala pa je izpadel zaradi neučinkovitosti. 

"Bili smo boljši nasprotnik celo tekmo, mislim, da je Olimpija dvakrat streljala na naš gol in ena je šla noter. To je bil trenutek naše nezbranosti. Vseeno smo dali vse od sebe, žal že drugo tekmo nismo zadeli. Zdaj gremo naprej, imamo prvenstvo. Vesel sem prvega gola za Maribor, upam, da se bo odprlo. Grenek priokus ostaja, ker nismo šli naprej. Raje bi imel finale kot ta gol."

Pred Mariborom je zdaj le še prvenstvo, v katerem pa ekipi zelo dobro kaže. Prednost pred Olimpijo in zasledovalci je zajetna, še dodatno pa jo lahko aktualni podprvaki povišajo danes, na stadionu Ob jezeru v Velenju.

"Prvenstvo bomo skušali čimprej pripeljati do konca, da se ne bomo mučili do zadnje tekme. V soboto gremo po zmago," dodaja Hotić. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE