Uredništvo    9. januar 2019
Dino Hotić z Mariborom začenja priprave na drugi del sezone

Hotić: Suspenz? Nisem vedel, kaj počnem

Dino Hotić je oddelal suspenz, ki ga je prejel, ker je na večnem derbiju odrinil sodnika. Kazen je bila huda in tudi poučna, kajti nogometaš Maribora dobro ve, da si je dovolil absolutno preveč.
SORODNE NOVICE
Prva tekma Maribora za hitro p...
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Murin novinec že trese mreže
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija potrdila prihod, odha...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Luka Zahović je zagret za opci...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Novi kapetan Olimpije začenja ...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Ivačič odhaja čez lužo
15.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Za Dinom Hotićem je precej nenavaden zaključek prvega dela sezone. Tekme je namreč moral spremljati s tribune, potem ko je na večnem derbiju z Olimpijo v Ljudskem vrtu (27. oktober) s hrbta potisnil glavnega sodnika ter si prislužil suspenz. Odsotnost z igrišča je bila zanj, ki je bil do tistega trenutka eden najboljših nogometašev Maribora in tudi 1. SNL, huda kazen, zato Hotić neumnosti ne namerava ponoviti.

"Kaj podobnega se mi ne sme več nikdar zgoditi. Ni se bilo lahko soočiti z neprijetno situacijo, a sem ves čas do konca jesenskega dela zavzeto treniral in skušal iz vsega izvleči nekaj pozitivnega. Dobro sem se spočil in se poln energije vrnil nazaj. Vse drugo je pozabljeno. Sodniku sem se opravičil že takoj po derbiju, šlo je za nepremišljeno potezo ob razočaranju, v tisti sekundi, ko se ne zavedaš, kaj delaš," je na začetku priprav na drugi del sezone dejal Hotić.

Hotić, ki je v prvem delu sezone, do suspenza, zabil osem golov, ima ambiciozne cilje.

"Da smo zdravi in da bi oddelali priprave ter nadaljevanje sezone brez poškodb. Da postanemo prvaki, skušamo osvojiti tudi pokal in priti do dvojne krone. Ne oziramo se na prednost, moramo nadaljevati, kjer smo ostali jeseni in skušati še nadgraditi igro v spomladanskem delu. Bil je že čas, da se ves dosedanji trud pokaže na takšen način. Ob trdem delu je zdaj tudi že več izkušenj, novih spoznanj. Škoda, da sem izpustil zadnjih 6 tekem, a so soigralci poskrbeli za odličen zaključek leta. Zdaj z dodatnim motivom želim pomagati v naslednjih bojih. Jesen je bila do kazni odlična, a si vedno lahko zastavljamo višje cilje. Ko ti uspe nekaj dobrega, je vedno mogoče narediti še boljše."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
retep 11.1.2019, 12:41 Prijavi komentar
Kaj brcate v prazno....okrog uh bi moral vsekati sodnika in mu dat lekcijo, da si zapomni, kdaj se piska enajstka...!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE