Uredništvo    11. januar 2018
Novopečeni branilec MAribora že trenira pod vodstvom Darka Milaniča

Kassim Doumbia: Kot da sem prišel domov

Novopečeni branilec Maribora Kassim Doumbia se v Mariboru počuti kot doma, še naprej pa je trdno prepričan v to, da je s selitvijo v Sloveniji naredil korak naprej v svoji karieri.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Milanič: Zanima me le Maribor
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Maribor je po izteku jesenskega dela sezone v svoje vrste privabil enega novega nogometaša in sicer Malijca Kassima Doumbiaja, ki se je v Slovenijo preselil iz islandskega Hafnarfjordurja.

Doumbia bo v Mariboru skušal  zakrpati vrzel, ki je nastala z odhodom Jeana-Clauda Billonga, prvi vtisi v novem klubu pa so odlični.

"Moji prvi vtisi so odlični. Že na zboru ekipe ob večerji sem začutil dobro ozračje in prijetne odnose med igralci. Počutil sem se, kot bi prišel domov. Ne obvladam slovenščine, a so vsi govorili z menoj angleško in smo se veliko pogovarjali. Od prej sem poznal Šulerja, Tavares me je pozdravil v imenu ekipe. Uvodno spoznavanje je opravljeno, zdaj pa na delo,"
je za klubsko spletno stran povedal Doumbia, ki je trdno prepričan v to, da je bila selitev v Maribor prava poteza.

"Vem, da sem naredil korak naprej v karieri. Ne samo vremenske razmere, tudi infrastruktura je drugačna. Ne dvomim, da bodo tudi treningi. Za kakšno ekipo gre, sem spoznal v poletnih medsebojnih dvobojih, ko sem še igral za Hafnarfjördur. Prišel sem v klub, ki se vedno bori za trofeje, redno igra v evropskih pokalih. Pomembno je le, da čim prej ujamem ritem, se privadim na zahteve in uspešno oddelam priprave. Naredil bom svoje na igrišču, potem pa se bo trener odločil, koliko lahko pomagam ekipi."


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
šikimiki 12.1.2018, 09:04 Prijavi komentar
naj ti zalaufa...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE