Uredništvo    22. april 2012
Martin Milec pred tekmo s Triglavom

Lepše je pred navijači

Mariborov up Martin Milec pričakuje zmago Maribora proti Triglavu in seveda slavje pred navijači v Ljudskem vrtu. Pravi, da je najlepše slaviti doma.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Milanič: Spartak zdaj dobro ig...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Trener Spartaka: Maribor igra ...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Že nekaj dni je jasno, da bo Maribor o svoji usodi odločal sam. Seveda gre le še za teorijo, kajti v praksi je Maribor prvak že dolgo. Danes ima možnost, da to postane še desetič v svoji zgodovini. Nasprotnik bo Triglav, ki bi ga Maribor glede na kader moral zlahka premagati. 

Martin Milec, eden najboljših nogometašev Maribora in eden tistih, ki bi lahko zgradili uspešno mednarodno kariero, pravi, da bodo Mariborčani storili vse za zmago in posledično za deseto prvenstveno zvezdico: "Tri tekme proti Rudarju smo dali v pozabo, uvrstili smo se v finale pokala in zdaj želimo osvojiti prvenstvo. Tekma s Triglavom bo drugačna kot tista v Kranju, igramo doma, pred našimi navijači. Dodaten motiv je, da lahko postanemo prvaki in storili bomo vse za uresničitev cilja."

Milec poudarja, da je naslov najlepše proslaviti pred svojimi navijači: "Gledamo le nase, tudi med sezono se nismo ozirali na druge ekipe. Razen prejšnjo soboto, ko smo po naši tekmi spremljali razplet iz Nove Gorice. Zato se nismo obremenjevali s tem, kdaj bi zaključili boj za prvo mesto. Seveda je drugače praznovati doma, na svojem stadionu, kot pa drugje, ko se potem še vračaš domov z avtobusom. Ko si enkrat prvak, je sicer pomembno le to. Toda v vsakem primeru je lepše slaviti pred svojimi navijači."

Glede proslave se v Mariboru še niso dogovorili, prepustili se bodo spontanosti: "Nič še nismo dorekli, zavedamo se, da je najprej treba zmagati. Upam pa, da bo čim bolj spontano, ker tako je najboljše."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
b1 22.4.2012, 16:35 Prijavi komentar
Prekmurec kaj imaš napade.....še vedno nisi zadovoljen, da smo vam posodili 2 igralca, katera plačuje NKMB, zraven pa smo še vam dali zastonj Jeliča in Šimundžo, kateri niso prišli v poštev pri MB-u.
Beka - MB 22.4.2012, 15:34 Prijavi komentar
Kako kislo vreme je v MB, upam, da se bo kljub temu zbralo lepo število gledalcev =D
vijolcni_bojevnik 22.4.2012, 13:04 Prijavi komentar
daj daj mađar.. danes nas bo več na stadionu ko ma murska prebivalcev...
murazavedno 22.4.2012, 12:28 Prijavi komentar
pred domačin stadion mogoče pred gladalci ne jebote isti ste kot nk bežigrad , z redari pa nogometaši vas je 500 ! v mestu pa vas je pol milijona! pičke! !!!! samo ena je mura! !!1
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE