Uredništvo    17. november 2018
V Ljudskem vrtu sosedki obračun

Maribor dobil prvoligaško prijateljsko tekmo

Nogometaši Maribora so na neobičajni prijateljski tekmi proti nasprotniku iz prve slovenske lige zabeležili zmago in ohranil dober ritem pred nadaljevanjem sezone v 1. SNL.
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
- Prijateljska tekma:

MARIBOR 3:1 ALUMINIJ
Cretu 28., Tavares 44., Felipe Santos 83.; Leko 33.
Stadion: Ljudski vrt.

MARIBOR: Cotman (46' Irgolič), Klinar, Rajčević (84' Koblar), Šuler (46' Ivković), Viler, Cretu, Pihler (46' Vršič), Vrhovec (68' Hotić), Felipe Santos, Tavares (46' Mešanović), Bajde (68' Kramarič). Trener: Darko Milanič.

ALUMINIJ: Kovačić, Jakšić, Grgić, Kontek, Gliha, Muminović, Petrovič, Leko, Maloku, Tahiraj, Kidrič. Igrali so še: Janžekovič, Ploj, Krajnc, Martinović, Ivančić, Rogina, Marinšek. Trener: Oliver Bogatinov.

Maribor se je v času reprezentančnega premora na prijateljski tekmi pomeril proti prvenstvenemu rivalu Aluminiju, kar je predvsem v času med sezone dokaj neobičajno in redko videno. Maribor je povedel v 28. minuti, ko se je po kotu žoga odbila do Alexandruja Cretuja, že pet minut kasneje pa je sledilo izenačenje, ko je po podaji Erika Glihe z glavo zadel Nikola Leko.  Tik pred koncem polčasa je Maribor znova povedel, tokrat je z atraktivnim strelom v levi kot zadel Marcos Tavares.

Končni izid srečanja je sedem minut pred koncem postavil še drugi Mariborov Brazilec Felipe Santos, ki je po asistenci Denisa Klinarja s strelom po tleh postavil končni izid srečanja.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE