Uredništvo    6. december 2017
Darko Milanič pred tekmo s Sevillo

Milanič: Sevillo že nestrpno pričakujemo

Na pogonu nove pogodbe bo Darko Milanič z Mariborom nocoj odigral zadnjo tekmo v ligi prvakov to sezono. Želja je zaključiti jesen na lep način. Milanič zaželel stanovskemu kolegu Berizzu hitro okrevanje.
SORODNE NOVICE
Real? Upal sem, da bom našel s...
15.11.2018 | Evropski pokali
Dembele obtožen zaradi "nemarn...
15.11.2018 | Evropski pokali
Hamšik: Želimo zmanjšati zaost...
15.11.2018 | Evropski pokali
James? Bayern bi raje Jovića i...
15.11.2018 | Evropski pokali
Operacija? Drugo koleno je bil...
15.11.2018 | Evropski pokali
Parižani brez Lige prvakov?
15.11.2018 | Evropski pokali
Darko Milanič bo nocoj vodil šesto tekmo v ligi prvakov. (foto: pigac.si)
Maribor bo današnjo tekmo s Sevillo, zadnjo v ligi prvakov to sezono, odigral kot vodilni klub 1. SNL. Zanos je še toliko večji, ker je Darko Milanič prav včeraj podaljšal pogodbo do leta 2021. Nasploh je vzdušje v vijoličastem taboru pozitivno, Milanič pa si s sodelavci prizadeva, da bi ga igralci nocoj prneseli tudi na igrišče Ljudskega vrta. Maribor se bo nocoj poslovil od lige prvakov, Milanič pa želi, da bi Maribor uspel odigrati dobro tekmo. Če mu bo to uspelo, je odprta tudi pot do pozitivnega rezultata. 

"Smo v nestrpnem pričakovanju. Za nas je to zadnja tekma pred domačimi navijači v skupinskem delu, ki jo želimo opraviti z odliko. Sobotna zmaga v prvenstvu nam je dala veliko energije, ki jo želimo v zahtevnem dvoboju prenesti na igrišče. Imamo priložnost, da zaključimo to super jesen na lep način. Naše ambicije so zelo visoke, ne omejujejo nam tekmovalnosti, čeprav več ne moremo do 3. mesta v skupini. Vemo, s kom imamo opravka. Sevilla igra odlično, ampak želimo storiti vse, da jih onemogočimo in da ne bodo v najboljši podobi, ker jih bomo mi prisilili v to.”

Že včeraj smo poročali, da so Mariborčani nogometaše Seville med treningom presenetili s sporočilom vzpodbude za trenerja Eduarda Berizza, ki je zbolel za rakom prostate. Svojemu stanovskemu kolegu je hitro okrevanje zaželel tudi Darko Milanič.

 “Sočustvujemo s trenerjem. Nogomet je samo igra, to pa so velike, življenjske zadeve. Ko pride do takšne situacije, je najpomembnejše le zdravje. Kot naslednji tekmeci Seville želimo našemu nogometnu kolegu uspešno okrevanje.”
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
katonka 6.12.2017, 21:36 Prijavi komentar
Baul ognojek znalac fudbala ti si res tapravi. Ognojek. Malo drugače kaže po polcajtu a?
forza juve 6.12.2017, 16:42 Prijavi komentar
realno 0-3
Tito81 6.12.2017, 14:53 Prijavi komentar
Panda, dokler se tavares vraca na sredino po zogo bomo tezko zabijali... tukaj imava lahko dolgo konstruktivno debato, vendar na koncu bova prišla do istih zaključkov. Danes bomo skakali v nebo, v kolikor uspemo dobiti točko! Za naprej pa bodo potrebne okrepitve v vseh treh linijah. Kvalitetne okrepitve! Zaho ima veze na Portugalskem in v Španiji, sem vozimo pa same zastonjske Izraelce, vse z istim zastopnikom. nikoli mi ne bo jasno, zakaj se Zaho takrat ni stegnil za Kramaričem, ali letos za Mary-jem... Ok, pustimo to danes :-) Še malo pa na stadion....
FCB forever 6.12.2017, 11:13 Prijavi komentar
Mogoče pa Mb ima šanse za kak remi...
Panda. 6.12.2017, 10:23 Prijavi komentar
Tito81: Pa saj se renovacija že odvija, Šme, Vrhovec, Pihler... te fantje pretekle sezone niso igrali toliko kot letos ane? Z časom in izkušnjami bodo kmalu tam kjer morajo bit za MB. Pomojem nebo nekih velikih nakupov.
Panda. 6.12.2017, 10:21 Prijavi komentar
Ajde MB, dejte vsaj to piko pa pol milijončka vzet, pa bomo več kot ponosni na vas :)
Tito81 6.12.2017, 10:21 Prijavi komentar
Maribor je v katastrofalni formi že vsaj pol leta. Ta sezona je za nas zelo srečna v vseh pogledih. Igralski kader potrebuje osvežitve.... V vsaki liniji bi potrebovali vsaj enega igralca in na drugi strani bi se bilo potrebno znebiti kar nekaj balasta... upam, da Zaho končno zaviha rokave
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE