Uredništvo    6. december 2018
Jan Mlakar pred obračunom z Rudarjem

Mlakar: Zadovoljen sem, ampak...

Mladi napadalec Maribora Jan Mlakar namerava s soigralci že jutri, proti Rudarju, uspešno izpolniti še eno nalogo in tako uspešno zaključiti prvi del sezone. Spomladi pa bodo njegovi cilji še višji.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Maribor v petek čaka še zadnja prvenstvena obveznost letos. Nasprotnik bo velenjski Rudar, pred katerim napadalec Jan Mlakar, z osmimi goli četrti strelec 1. SNL, počasi že razmišja o zimskem premoru.

"Treba je izkoristiti dober trenutek. Res lahko zaradi uspešne serije rečemo, da je škoda, da se izteka jesenski del, bo pa počitek dobrodošel, da se odpočijemo in pripravimo na spomladanski del. Minute se nabirajo in včasih je treba odpočiti telo, vendar smo še popolnoma osredotočeni na naše obveznosti. Storili bomo vse, da zaključimo jesenski del z zmago."

Glede na formo Rudar Maribor ne bi smel predstavljati previsoke ovire.

"Smo motivirani, željni tekem, novih zmag in golov. Najlepše bi bilo ponoviti tisto tekmo, a je to težko pričakovati. Moramo biti pripravljeni na povsem novo zgodbo, zavedamo se, kaj nas čaka. Rudar bo najbrž obrambno usmerjen, treba bo imeti dovolj potrpežljivosti, potem pa izkoristiti priložnosti, ki si jih bomo zagotovo pripravili,” pravi strelec osmih prvenstvenih zadetkov, ki je po vmesnih težavah s poškodbo nazaj v tekmovalnem ritmu."

Mlakar bo zaključil uspešno jesen. Osmim ligaškim golom je dodal še dve asistenci.

"Vesel sem se, da sem se vrnil. Po zadnji tekmi v Velenju bo čas za kratek premor, potem pa že pred skupnim zborom začnem z aktivnostmi. Tudi s preventivnimi, da v prihodnje ne bo več teh težav. Zadovoljen sem z dosedanjimi igrami, a je vedno lahko boljše in k temu stremim. Motiv bo pravšnji, zame in za moštvo. Želimo uspešno zaključiti to jesen in po zimskem premoru želimo nadaljevati naš pohod."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 8
Starejši naprej | Novejši naprej
fanta 10.12.2018, 10:59 Prijavi komentar
haha..Bojan,seveda brez Mb,ti pa imaš res zelo nizek dekl(prag)tolerance do žalitve...prvo Bojane nobenega ne žalim,nikoli,in če je žabar žalitev pol pa res svet gre v k..ura..c,in če je tebi ohne Bojan žalitev si pa res pomilovanja vreden....in da ti pri tako rosnih letih dol visi,to pa zna bit problem...pojdi k strokovnjakom...čimprej...
MB_Bojan 6.12.2018, 12:53 Prijavi komentar
evo fantek, pizdek mali, celo enako sva ocenila, kdo bi si mislil. Sicer pa ti povem glede na tvoje zbadljivke in žaljivke, ki jih trosiš vsem povprek, da mi dol visi ali se strinjaš ali ne z menoj.
Messiniesta 6.12.2018, 12:29 Prijavi komentar
k da Luka igra tolk slabo, ce ze pravte eni da se ga forsira... ravn dovolj je slab, da je precej pomagal ekipi do skromnega prvega mesta
wisan 6.12.2018, 12:27 Prijavi komentar
Če gledaš kako se igra v VB, potem je naša liga res smešna in igralci same mimozike. Ni čudno, da nam je reprezentanca u k...u, pa čeprav jih večina igra zunaj. Sicer je meni to vse veliko predivje ( tek je že ok, ampak štarti v noge, glavo !!!! ), ni čudno, da se toliko igralcev poškoduje. Nemška liga je veliko bolj normalna in čisto dovolj kvalitetna. Po njej in italijanski bi se naše mimoze morale zgledovati.
fanta 6.12.2018, 12:05 Prijavi komentar
bojan(brez mb)vidiš,tu se pa jaz strinjam s teboj..premalo(vsaj videt je tako)energije,hotenja kaže..morda se motim,pa gori znotraj sebe...in realizacija zelo šepa,posebej ko je odločilno..zadnji derbi lani visoko preko gola in zadnji letošnji derbi ena na z golmanom...
MB_Bojan 6.12.2018, 12:00 Prijavi komentar
glede na to kar da videt da zna, je še veliko rezerve. Več energičnosti bo potrebno in kljub doslej doseženim golom je procent realizacije glede na priložnosti, ki jih je imel še preskromen. Nekako premalo angažirano mi deluje, v teh letih bi moral pokat od želje in hotenja. Perspektiva na meji razcveta ali povprečja.
filerane1978 6.12.2018, 10:41 Prijavi komentar
fenomen da včasih sedi na klopi samo zato ker mora lukec igrat, jan je verjetno bodočnost naše reprezentance
miha12 6.12.2018, 10:36 Prijavi komentar
clickbait?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE