Uredništvo    22. oktober 2017
Odzivi po tekmi v Ljudskem vrtu

Neverjetno, kako zelo nas cenijo

Trener Maribora Darko Milanič je bil po prigarani zmagi proti Ankaranu poln hvale na račun svojih igralcev, Ankaran pa je po njegovih besedah žogo "le nabijal na nasprotno polovico igrišča".
SORODNE NOVICE
Mešanović: Občutek je fenomena...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Maribor: Junaki bitke v Moskvi
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Milanič: Imeli smo več priložn...
21.11.2017 | Slovenski nogomet
Mešanovićev gol za pol milijon...
21.11.2017 | Slovenski nogomet
Maribor tudi v Moskvi remizira...
21.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Maribor je po debaklu proti Liverpoolu v priročnem času gostil najslabšo ekipo v državnem prvenstvu Ankaran, ki je prejšnji konec tedna v Domžalah izgubila kar z 0:6. Aktualni prvaki so z bledo predstavo komaj slavili z 1:0 in vse prej kot prepodili črne oblake po fiasku proti slovitemu angleškemu klubu, trener Darko Milanič pa je kljub temu srečanje videl kot izrazito pozitivno.

"Popolna premoč na zahtevni tekmi. Zakaj tako pravim? Če pogledate, kje je stal nasprotnik, boste videli, da je žogo samo nabijal preko na našo polovico. Mi gradimo in dominiramo, vesel pa sem, da smo osvojili tri točke. Zanimivo je opazovati nasprotnike, kako igrajo proti nam. Njihov pristop kaže, kako zelo nas cenijo, saj se tako rekoč vsi na nas pripravijo na zelo podoben način. Zaslužena zmaga, ki bi morala biti višja," je bil po tekmi v pogovoru za Kanal A zadovoljen Milanič.

Trener Ankarana Vlado Badžim meni, da si njegovi varovanci za predstavo v Ljudskem vrtu zaslužijo pohvale.

"Prezgodaj smo naredili napako in Mariboru omogočili gol. Naredili smo kardinalno napako, nato pa se tekma obrne v drugo stran. Fantom ne morem zameriti ničesar in iskati pravice kot Maribor, ki je za slovenske razmere prevelik. Fantje so si zaslužili pozitiven aplavz," je povedal Primorec.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 42
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
mitja61 23.10.2017, 10:04 Prijavi komentar
Tale primorc je pa res en totek!
fanta 22.10.2017, 20:58 Prijavi komentar
borči..pa o čem ti pišeš...naduti tamo,naduti vamo...rezultati so tu...dragi moj REZULTATI...ki jih nihče od Slo klubov nima in jih lahko samo sanja...in čaka na bogatega strica z polno denarnico....samo to je poanta...če pač ne maraš Zahota,ga pač ne....vse ostalo so samo in zgolj dejstva....REZULTATI...
borči 22.10.2017, 19:00 Prijavi komentar
točno tako,bojan.ta triperesna deteljica je nenormalno naduta in nerealna da se bo še razpočila.ma ne mi spet o tem kolikokrat je mb.igral v lp. in o vseh naslovih ki jih ima....kako je prišel v lp.se ve.pogovarjamo se o trenutno zelo slabi igri mb.na vseh frontah.samo priznati si je treba.ne pa kot nekateri navijači mb.,ki si neprestano zatiskajo oči z iskanje nekih alibijev ala igranje v lp. itd....vse to je res.pogovarjamo se o sedanjosti in ta je kar se mariborove igre tiče katastrofalna.odvežite si oči .
MB_Bojan 22.10.2017, 18:40 Prijavi komentar
se sprašujem, zakaj ga novinarji po tekmi sploh vabijo pred mikrofon ; a niso njegovi papagajski odgovori pravzaprav norčevanje in žaljenje novinarjev, navijačev in vseh, ki spremljamo nogomet ? Zakaj ga ne ignorirate, naj gre mimo vas, saj že veste kaj bo povedal. Pa sem 100 % navijač Maribora, ne gre za poseganje v trenerski posel, ampak te izjave so pa že dejansko žalitev in norčevanje iz vseh nas.
thorstainer 22.10.2017, 18:37 Prijavi komentar
fanta..kakšna kriza je nastopila ? Ja je, takoj po pretekli uvrstitvi v LP, od takrat je kriza ja, pa nič se ne premakne, denar je izpuhtel, Zahović se vam pa smeji v obraz.
thorstainer 22.10.2017, 18:35 Prijavi komentar
Darko, ko bi vi vsaj nabijali žogo proti Liverpoolu bi mogoče samo 4 komade dobili..nisi Darko ti s svojim Zahovićem niti L od Liverpoola niti za Ankaran :( .
visca22 22.10.2017, 16:37 Prijavi komentar
Primitivna lutkica. Misli kaj da je, ubistvu je pa Zahoviceva lutka. Cimprej za selektorja repke, pa da se ga novinarji lotijo tako kot Srecka, da se pokaze iz kaksnega testa je. Njegovo obnasanje na intervjuju po tekmi je bilo arogantno za bruhat.
fanta 22.10.2017, 16:15 Prijavi komentar
vsak ki spremlja Maribor,ve,da nastopla kriza ...se strinjam...ampak..vsak ki spremlja šport ve,da nastopi kriza po vrhuncu...in vrhunec je bil Zrinjski...in Islandci..in Izraelci...in Rusi...pa to menda res ni težko sprejet ...se pa strinjam in še enkrat povdarjam vsaj polovici igralcev(verjetno več)je Maribor plafon...in liga prvakov največji vrhunec kariere....konec koncev je to dosežek,ki ga v Slo redko kdo doseže...in tu mislim na vse športe...vseeno je nogomet za klaso nad košarko ,rokometom in ostalimi
Baksuz 22.10.2017, 15:53 Prijavi komentar
Pa naj mi kdo od tukaj prisotnih odgovori, če so bili zadovoljni z igro Maribora včeraj??? Meni se je zdela smešna, pa ne glede na to kako je igral (neigral) Ankaran
Baksuz 22.10.2017, 15:51 Prijavi komentar
Fanta, preberi kaj sem napisal. Nihče ne osporava dosežkov, vsaj jaz jih ne, je pa treba bit tudi samokritičen in ko igra in pristop nista pravi je treba to povedat,ne pa iskat dlako v jajcu in smo vsi drugi krivi, le igralci ne !!!!!!!!! Ko igrajo z Liverpoolom je le ta premočen, ko igrajo z Ankaranom je le ta preslab.....ja bodimo realni in ocenjujmo svojo igro ne kako igra nasprotnik
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE