Uredništvo    9. marec 2012
Martin Milec samozavesten pred gostovanjem Domžal

Pritisk ni povečan

Mladi slovenski reprezentant Martin Milec pred tekmo državnega prvenstva med Mariborom in Domžalami verjame, da bodo vijoličasti hitro zacelili rane iz Kranja.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Milanič: Spartak zdaj dobro ig...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Trener Spartaka: Maribor igra ...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
V taboru Maribora v en glas zatrjujejo, da so že zacelili rane, ki jim jih je prejšnji konec tedna v Kranju nepričakovano zadal zadnjeuvrščeni prvoligaš Triglav. Če je temu zares tako, bo jasno že v soboto, ko bodo na Štajerskem gostovale Domžale. Slednje so v lanskem letu kar dvakrat ponagajale vijoličastim - izpred nosa so jim vzele kar dve lovoriki, in sicer v pokalu ter superpokalu.

"Na treningih med tednom smo delali dobro, se kot vselej trudili po najboljših močeh. Igralci se pogovarjamo med seboj, ni povečanega pritiska, ker verjamemo v svoje delo, v svoje sposobnosti. Slabši vtis iz Kranja je že pozabljen, na prvi tekmi pred domačim občinstvom bomo prikazali drugačen obraz kot proti Triglavu," pred letošnjim debijem v Ljudskem vrtu pravi mladi reprezentant Martin Milec in nadaljuje: "Domžale na našem igrišču vedno igrajo s posebnim motivom, ki ga prinaša tekma proti Mariboru. Toda verjamem, da bomo s predvidenim načinom igre prišli do želenega cilja. Odločilo bi lahko, da vsilimo gostom naš slog, z dinamiko, hitrim ritmom. Tako jih lahko stremo. Ne dvomim, da bo vsak v ekipi storil vse, da tri točke ostanejo doma. Ker si to zaslužijo naši navijači. Ob tem pa še zaradi celotnega truda, saj smo dobro delali med pripravami in zdaj želimo to nadgraditi."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
vijolcni_bojevnik 9.3.2012, 19:07 Prijavi komentar
če bosta tvoja in dejanova zamenjava spet igrali bo izjemno težko...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE