Uredništvo    10. avgust 2017
Maribor pred prvo tekmo proti Hapoelu čaka še zahteven preizkus v državnem prvenstvu

Proti Domžalam kot da je "evropska"

Mariborčane pred prvo tekmo playoffa za LP v Izraelu že jutri čaka zahtevna prvenstva "predpremiera" proti Domžalam, vezist Dino Hotić pa napoveduje, da bo Maribor dal vse od sebe za nove tri točke.
SORODNE NOVICE
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Maribor bo zaradi prihajajoče tekme playoffa za uvrstitev v Ligo prvakov proti Hapoel Beer Shevi prvenstveno tekmo odigral že v petek, pred odhodom v Izrael pa ga čaka zelo zahtevna preizkušnja, saj v Ljudski vrt prihajajo Domžale, ki so prav v tako v posebnem evropskem "momentu", saj bodo naslednji konec na svoji največji tekmi v zgodovini kluba v Stožicah gostile sloviti Marseille.

Vezist Dino Hotić, ki ima za seboj odličen nastop na prvenstveni tekmi proti Ankaranu, pritrjuje oceni, da bo obračun z Domžalami vseboval marsikatere "evropske" sestavine.

"Tudi Domžale uspešno zastopajo Slovenijo v evropskih pokalih. Dobro jih poznamo, vedno je bilo zanimivo na naših tekmah. Za takšne izzive se ni težko pripraviti, komaj čakamo, da se vrnemo na igrišče. Zavedamo se, da nas čaka živahno dogajanje, z veliko tempa. Velik pa je naš motiv, ob tem nas nosi ta pozitivna energija po uspešnem začetku sezone, kar je bilo opazno tudi v nedeljo v Dravogradu,"
je za klubsko spletno stran povedal Hotić, ki se s tekmo proti izraelskim prvakom še ne ubada.

"Najprej le o Domžalah. Seveda možnost uvrstitve v Ligo prvakov prinaša posebne občutke, toda v preteklih tednih smo pokazali, da nimamo težav pri preklapljanju. Imamo dovolj širok kader, da razporedimo moči, v nobenem primeru pa v petek ne bo na igrišču nikogar, ki bi se ‘šparal’. Vsi se trudimo za svoje mesto v ekipi, potem pa trener odloča, kdo bo v katerem trenutku dobil priložnost. Od nas je odvisno, kako jo izkoristimo. Zdaj želimo priti do nove prvenstvene zmage. Tekmece spoštujemo in jih dobro poznamo. Imajo prepoznaven slog igre, mi pa več izkušenj, kako igrati tako pomembne dvoboje. Čaka nas res zanimiva tekma, kot se spodobi pred play-offom."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE