Uredništvo    11. november 2017
Zadnje misli iz mariborskega tabora

Tudi proti Olimpiji z Obradovićem

Trener Maribora Darko Milanič je napovedal, da bo na pokalnih obračunih proti Olimpiji branil "pokalni vratar" Matko Obradović, sicer drugi vratar moštva. Darko Milanič prepoznava, da je Olimpija spremenila svojo igro.
SORODNE NOVICE
Trener Spartaka: Maribor igra ...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
V Moskvo potuje 20 igralcev
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Maribora in Olimpije bodo v času reprezentančnega premora odigrali prvo četrtfinalno tekmo pokalnega tekmovanja, zaradi reprezentančnih obveznosti pa bo bolj zdesetkan Maribor, ki ne bo mogel računati na pomoč Martina Kramariča, Valona Ahmedija in Liorja Inbroma, za nameček pa so zaradi poškodb odsotni Luka Zahović, Denis Šme in Martin Milec. Manjkal bo tudi Francoz Jean-Claude Billong, ki v zadnjem času kaže zelo dobro formo.

"Ostali smo brez šestih igralcev, treh poškodovanih in treh reprezentantov. So pa vsi preostali v dobrem stanju, imamo igralce v ritmu in z veliko minutami. Šuler je nazaj, treniral je ves teden. Billong pa se je priključil v četrtek, tako da imamo na voljo tri štoperje. Čeprav nam manjkajo trije ofenzivni vezni igralci, imamo dovolj rešitev. Bohar, Hotić, Vršič in Bajde so naši preverjeni aduti. Zraven pa bo tudi Vokić, ki je že bil z nami na pokalni tekmi v Sežani," je povedal trener moštva Darko Milanič, ki je obenem zatrdil, da bo navkljub težavnemu nasprotniku med vratnicama še naprej stal Hrvat Matko Obradović, ki brani v pokalnem tekmovanju.

"Branil bo Obradović. Ima popolno zaupanje, je naš kakovosten vratar, ki lahko dobro opravi nalogo."


Milanič se je dotaknil prihajajoče tekme, pred katero s strani Olimpije ne pričakuje posebnega pritiska.

"Če izhajamo iz tega, da smo na zadnji derbi prišli po uvrstitvi v Ligo prvakov, nasprotnik ni poskrbel za povečan pritisk. Bolj je šlo za osredotočenost na protinapade in ne vidim razloga, da bi se tokrat odzvali drugače. Zavedajo se, da imamo kvaliteto, mi pa smo se ustrezno pripravili, saj vemo, da pri domači ekipi niso zaletavi. Spremenili so način igre, puščajo malo prostora, kar se odraža v tem, da so dobili malo golov. Verjamem, da bomo odigrali dobro tekmo in izkoristili dober trenutek, ki ga imamo.”
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
MadridESP 11.11.2017, 11:46 Prijavi komentar
VSI NA DERBI 17:15 !!!OLIMPIJA ŠAMPIJON
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE