Uredništvo    6. avgust 2017
Maribor se je okrepil

URADNO: Milec spet v Mariboru!

Maribor je nekaj ur pred tekmo v Dravogradu potrdil prihod starega znanca Martina Milca, ki se je po treh letih vrnil v Ljudski vrt. Nekdanji reprezentant je z Mariborom podpisal triletno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Štraus se je vrnil v Celje
12.12.2017 | Slovenski nogomet
1. SNL: Najboljša enajsterica ...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogometMaribor že žanje plodove uspešne sezone v evropskih pokalih, ki mu omogoča več svobode in drznosti pri snovanju igralskega kadra. V Ljudski vrt se je po treh letih vrnil stari znanec Martin Milec, ki je zapustil belgijski Standard in podpisal triletno pogodbo z Mariborom.

"Hoteli smo se okrepiti, dobiti eno kvaliteto več. Ne le za play-off, ampak tudi za prvenstvo, saj nas čaka dolga jesen, ne glede na to, v katerem tekmovanju bomo igrali. Odločili smo se za Martina, ki je vsem nam dobro znan. Ima bogato zgodovino v našem klubu, pozna proces treninga, zahteve Maribora. Njegovo vključevanje v ekipo bo zelo kratko, saj je seznanjen z vsemi zakonitostmi tega kluba, z navijači in verjamem, da smo dobili vrhunsko okrepitev. Bil je pri Standardu, se ob belgijski preizkusil tudi v odlični ligi, kot je nizozemska. Igral je na višjem ligaškem nivoju in prišel nazaj z velikim motivom, željo po dokazovanju. Da bi z našim klubom dosegel tisto, kar mu manjka. To je Liga prvakov," je povedal športni direktor kluba Zlatko Zahović.

Milec, sicer otrok Aluminija, povratek v Maribor vidi kot povratek domov.

"Presrečen sem zaradi vrnitve v Ljudski vrt, ki je res moj dom. Občutek bi lahko primerjal s tem, kot da greš za 14 dni na morje. Je lepo, vse je super. Ko pa prideš nazaj, v svoj dom, v svojo posteljo, pa je nekaj povsem drugega. Nekako tako bi lahko opisal ta trenutek. Rad bi se zahvalil športnemu direktorju, vsem v klubu za izkazano zaupanje. Komaj čakam, da začnem trenirati in igrati. Zdaj sem 3 leta starejši, lasje so daljši in drugačni. Postal sem oče, drugače pa se nisem spremenil. Še vedno lahko obljubim, da se bom boril na vsaki tekmi, dal vse za ta grb in toti naš Maribor. Eno Ligo prvakov sem zamudil. Upam, da naslednje ne bom."


Milec si bo današnjo tekmo proti Ankaranu ogledal s tribun, v ponedeljek pa se bo pridružil svojim soigralcem, med katerimi je še vedno veliko takšnih, s katerimi je delil slačilnico pred odhodom v Belgijo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 25
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
10zvezdic 10.8.2017, 22:30 Prijavi komentar
iz Maribora odhajajo različni talenti,nekateri kot Iličić so imeli višji potencial in so rečmo temu uspeli,drugim pač ne uspe,to se dogaja v vseh klubih.Malo bi bilo čudno, če bi vsi igralci uspeli.V Mariboru smo oživili karijere ogromno nogometašev,in tako bo tudi v bodoče.Jaz sploh ne dvomim,da se bo Milca čez leto dve spet prodalo za vsaj Milijon(prvič je bilo 1,2milijona!Še enkrat, najmanj pomembno je kaj se dogaja potem ko igralci zapustijo nk Maribor,,Važno je da pri nas dobro igrajo in na koncu z njimi nekaj zaslužimo in se tako financiramo sami, brez dedkov mrazov oz.mandarin!
alen 10.8.2017, 09:21 Prijavi komentar
Vsi, ki grejo iz MB propadejo v tujini, pol se pa vračajo nazaj in delajo 2 koraka nazaj v svoji karieri hahaha
10zvezdic 7.8.2017, 22:17 Prijavi komentar
Glede Martina pa tole!glede na starost ima ogromno izkušenj,ima kvaliteto pa še prodali ga bomo pred iztekom pogodbe za solidno vsoto...drugič:.LEGENDARNA VIOLA!
10zvezdic 7.8.2017, 22:13 Prijavi komentar
MC,mislim da sem to že enkrat napisal!To da igralci v nk Maribor napreduejo v tujini stagnirajo govori o tem da se v Nk Maribor dobro dela!KAJ RES NI LOGIČNO!!!!Ko gre v tujino ne trenira več z nk Maribor!ter posledično stagnira!Mislim da ti logika ne deluje !
10zvezdic 7.8.2017, 22:10 Prijavi komentar
MC,sploh ni bistveno kaj se dogaja po prestopu iz Maribora!Za nas je celo dobro, da jih lahko še drugič prodamo:)kar je umetnost:)
pejo2310 6.8.2017, 17:32 Prijavi komentar
MC + 1 zato je zame slaba odločitev , da bi Milanič dubu 5 letno pogodbo...igralci so slabo fizično pripravljeni in premal svobode jim da na igrišču....
MC 6.8.2017, 17:20 Prijavi komentar
Za ekipo dobra okrepitev, zagotovo, je precej boljsi kot Palcic... Ampak mogli bi se pa malo vprasat, kako to, da tako malo igralcev Maribora, ki se prodajo v tujino, naredi res nek korak naprej, vecina le stagnira, al pa se poslabsa... Nvm no, to ni ravno neka super reklama za NKMB, da podpisuje igralce, ko jih je ze "uspesno" lansiral v tujino. Bi se mogla stroka malo zamislit... Dejstvo pa je, da je preskok med neko resno tujo ligo in slovensko res res ogromen(ne glede na uspeh Domzal proti Nemcem, ker to vseeno ne pove tako zelo veliko)...
zmaj05 6.8.2017, 17:18 Prijavi komentar
zakaj te ni šel v Olimpijo05 da napadejo skupaj vrh in evropo?! :)
jackie89 6.8.2017, 17:01 Prijavi komentar
real_en: za nek rezultat v Evropi rabimo tudi izkušnje ne samo mladost! Hodžič je star 17 ali 18 in še ima čas za napredovanje, Milec in Palčič pa bosta pomoje dobila oba zadosti priložnosti, saj igramo na treh frontah in si bodo tekme sledile na 3,4 dni!
real_en 6.8.2017, 15:03 Prijavi komentar
Jackie89: Vse kar si napisal razen prvega stavka drži. Si lepo sam napisa, da bo morebiti imel še priliko za tujino. Z vidika mladih ki prihajajo (iz mladinske šole) in čakajo na priliko pa je to zelo slabo.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE