Uredništvo    1. maj 2018
Mariborčane v soboto čaka zahtevno gostovanje

V Velenju brez naveze Mlakar - Zahović

Trener Maribora Darko Milanič je potrdil, da v Velenju zaradi poškodb ne bo mogel računati na napadalno navezo Jan Mlakar - Luka Zahović, ki je bila v aprilu v odlični formi.
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Maribor bo sezono v državnem prvenstvu nadaljeval v Velenju, aktualni prvaki pa bodo v nove obračune krenili z zavedanjem, da bi ob morebitnem novem spodrsljaju Olimpije lahko celo prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici. V Velenju Mariborčane vseeno čaka težka naloga, ki bo še toliko bolj otežena zaradi odstotnosti mladih napadalcev Jana Mlakarja in Luke Zahovića, ki sta v zadnjem mesecu dni blestela z zadetki in asistencami.

"Upal sem, da se bo izboljšalo, vendar stanje še vedno ni najboljše. Mlakarja bodo v naši zdravniški službi težko usposobili za tekmo z Rudarjem, prav tako je negotov za naslednjo. Luka ima še zmeraj močne bolečine v hrbtu zaradi udarca, ki ga je dobil in je njegov nastop vprašljiv,"
je za klubsko spletno stran povedal trener Darko Milanič, ki je nekaj besed namenil tudi vse bolj napetemu boju za naslov prvaka.

"Izziv je res zahteven, vendar smo do tega trenutka pokazali, da smo mu kos. Še vedno pa ne sme biti prisotne nobene preračunljivosti. Tekem je še veliko in ko smo začeli s tem preobratom, smo se pogovarjali o tem, da nam je pomembna vsaka tekma posebej in tako mora biti tudi v tem primeru. V Velenju nam nikdar ni bilo lahko, tudi tokrat ne bo, tako da moramo biti zelo odločni v svoji nameri."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
franjoz 1.5.2018, 23:41 Prijavi komentar
Milanič bolj potrebuje Mlakarja proti Rudarju kot pa Triglavi.Napaka je bila da ga je neozdravljenega dal igrati!Še mu bo žal!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE