Uredništvo    4. januar 2019
Martin Milec se vrača v pogon

Vrača se velika okrepitev za Maribor

Še preden bo Zlatko Zahović začel pogledovati proti igralski tržnici, bo Maribor kot vse kaže dobil veliko okrepitev. Darko Milanič ga je močno pogrešal, vse skupaj pa je močno pogrešal tudi Martin Milec.
SORODNE NOVICE
Prva tekma Maribora za hitro p...
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Murin novinec že trese mreže
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija potrdila prihod, odha...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Luka Zahović je zagret za opci...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Novi kapetan Olimpije začenja ...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Ivačič odhaja čez lužo
15.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Priprave Maribora v Turčiji bodo za vsaj enega nogometaša posebne. Reprezentančni bočni branilec Martin Milec se namreč vrača na treninge Maribora, potem ko so za njim naporni meseci. Poškodoval se je na prvi prvenstveni tekmi, globoko v mesecu juliju, proti Rudarju. Na začetku sploh ni bilo povsem jasno, kaj je z njim narobe, le bolelo ga je v področju dimelj. Mariborčani so se morali nato znajti brez njega, kmalu pa je postalo tudi jasno, da Darko Milanič jeseni nanj ne bo mogel računati. Znašel se je, kakor je vedel in znal, tako z Aleksom Pihlerjem kot tudi Denisom Klinarjem.

Martin Milec je več mesecev trdo delal, predvsem pa bil potrpežljiv. 

"Vse skupaj me je kar potrlo, ampak na koncu se je bilo treba sprijazniti z usodo in se vreči na delo. Jesen je bila za Maribor enkratna. Bil sem največji navijač. Vseeno sem bil del ekipe, bil sem s fanti. Vem, kaj so pretrpeli, da so naredili takšen rezultat," pravi pred začetkom priprav na drugi del sezone, ki jo Maribor začenja kot vodilni na lestvici 1. SNL

Če ne bo presenečenj in zapletov, bo Milec počasi začel s prijateljskimi tekmami. 

"Prvotni načrt je bil, da v Turčiji odigram prvo tekmo. Če bi šlo vse gladko, bi igral že proti Olimpiji, ampak žal ni šlo. Poškodbe so del tega športa, nogometa. Trenutno je tako, da delam določene vaje, terapije. Gre na bolje."

Milec, ki je bil v lanski sezoni eden ključnih nogometašev Maribora, nogomet že pogreša.

"Pogrešam nogomet, pogrešam adrenalin. Upam, da je zdaj vsega konec. Trdo bo treba delati, garati za vsako zmago. Najboljša pot je iti iz tekme v tekmo."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 6.1.2019, 13:48 Prijavi komentar
Ce bi bil vse to bi Milec igral daleč boljši ligi in klubu ampak ker tega nima je pa za MB dobr...
fanta 6.1.2019, 13:34 Prijavi komentar
pejo strokovnjak kot ta novinar iz nogomanije zupan ali kako že...brez poškodb je Milec daleč najboljši desni bek pri nas...z podajo,pregledom,driblingom in ne preslab v obrambi...le pozdravi se naj in naj ostane pri nas še vsaj par let..še dva štoperja in levega beka in nam je obramba spet za par let ok...tako kot vedno...in na tem se dela..
pejo2310 6.1.2019, 12:58 Prijavi komentar
Propadli igralec v tujini je okrepitev za veliki MB...jp tko je...mladci pa grejo...
wisan 5.1.2019, 09:08 Prijavi komentar
Ne vem kaj se tak pretirava, glede njegove kakovosti. Nadomestiti ga s katerim mladim in to je to. Namesto tega pa mlade oddajajo ali prodajajo, na mesto beka pa postavijo Pihlerja !? Včasih pa Boharja ??!! Kdo bi to razumel.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE