OSTALE NOVICE
Stran
od 354
15.2.2019
Slovenski nogomet
Po koncu priprav v Turčiji ima trener Maribora Darko Milanič nekaj skrbi. Vijoličasti niso bili rezultatsko uspešni, tepe jih neučinkovitost, trenerju pa težave povzročajo tudi številne poškodbe igralcev.
6
14.2.2019
Slovenski nogomet
Maribor je priprave v Turčiji končal z negativnim rezultatom. Po prepričljivem porazu z Dinamom iz Tbilisija je vodilna ekipa 1. SNL zabeležila še en poraz, tokrat so bili usodni Kazahstanci.
7
12.2.2019
Slovenski nogomet
Mariborska odprava v Turčiji se je zmanjšala za enega igralca. Usodna je bila poškodba hrbta, zaradi katere so Mariborčani igralca poslali domov.
0
Slovenski nogomet
Kdo bi si mislil, da bo med vsemi nasprotniki Maribora na pripravah v Turčiji najbolj usoden gruzijski klub? Zgodilo se je ravno to. Darko Milanič je opazil, da so Gruzijci Mariboru nastavili past.
4
11.2.2019
Slovenski nogomet
Nogometaši Maribora so na pripravah v Turčiji doživeli pošteno streznitev. Gruzijski prvoligaš Dinamo iz Tbilisija je vodilni ekipi slovenskega prvenstva nasul kar tri gole, zatresel pa tudi prečko.
12
10.2.2019
Slovenski nogomet
V Mariboru v Turčiji niso zgoj nabirali moči pred nadaljevanjem sezone, temveč so se sklepali tudi pomembni posli za prihodnost kluba. Najstarejša igralca v moštvu se domov vračata z novima pogodbama.
13
8.2.2019
Slovenski nogomet
Maribor je v Turčiji odigral prestižno prijateljsko tekmo z udeleženko lige prvakov v letošnji sezoni Crveno zvezdo in po trdem boju padel šele pozno v drugem polčasu. Srečanje je odločil nekdanji nemški reprezentant.
5
Slovenski nogomet
V Mariboru so podali svojo različico dogajanja s tekme proti Borcu, skrajno nenavadno potezo banjaluškega kluba pa je trener Darko Milanič označil kot "presenečenje".
1
Slovenski nogomet
V taboru Borca iz Banje Luke so se odzvali na bojkot drugega polčasa prijateljske tekme proti Mariboru in slovensko moštvo obtožili nespoštovanja dogovora, da bodo na tekmi zaigrali mladinci in igralci z manjšo minutažo.
20
7.2.2019
Slovenski nogomet
Maribor je v Beleku odigral sila nenavadno prijateljsko tekmo proti Borcu iz Banje Luke. Po polčasu je visoko vodil, zato se je bosanski nasprotnik odločil, da v drugem polčasu ne bo več stopil na igrišče!
12
Stran
od 354