OSTALE NOVICE
Stran
od 311
22.11.2017
Slovenski nogomet
Sinočnji strelec za mariborsko točko v Moskvi, Jasmin Mešanović, je po prvem golu v ligi prvakov razumljivo presrečen. Zdelo se mi je, da bo žoga prišla na drugo vratnico, pravi napadalec Maribora.
1
Slovenski nogomet
Maribor je v Moskvi v veliki meri taktično nevtraliziral Spartak, za kar gredo zasluge tudi trenerju Darku Milaniču. Jean-Claude Billong je znova potrdil, da je prava okrepitev, izstopal je tudi Martin Milec.
12
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) je izrekel kazni tako Mariboru kot tudi Olimpiji. Obema zaradi pirotehnike, žaljenja sodnikov, Olimpiji pa tudi zaradi žaljenja Zlatka Zahovića s strani navijačev.
20
21.11.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je osvojil drugo točko v ligi prvakov v tej sezoni, tudi drugo proti Spartaku. Njegov Maribor je, kot je Milanič dejal po tekmi, odigral srčno tekmo in vse skupaj taktično in tekaško dobro oddelal.
5
Slovenski nogomet
Vstopil je s klopi, Maribor je zaostajal. Potem pa je Marcos Tavares spet poskrbel za veliko potezo, podal mu je, ko je bil povsem sam, Jasmin Mešanović je žogo samo potisnil v prazen gol.
55
Slovenski nogomet
Maribor je uspel osvojiti drugo točko v ligi prvakov to sezono! Čeprav je slovenski prvak izgubil možnosti za prezimitev v Evropi, se je v Moskvi dobro upiral Spartaku in se domov vrača z remijem.
109
Slovenski nogomet
Uvertura v večerno tekmo Spartaka in Maribora za državne prvake ni bila prijetna. Mladinska ekipa Maribora je v Moskvi namreč prejela kar pet golov.
8
Slovenski nogomet
Moskovski Spartak nocojšnji obračun proti Mariboru pričakuje z zvrhano mero samozavesti, saj je minuli konec tedna v domačem prvenstvu odigral bržčas najboljšo tekmo v letošnji sezoni.
9
Slovenski nogomet
Branilec Maribora Jean-Claude Billong je prepričan, da ima Maribor vrline, zaradi katerih se lahko nadeja pozitivnemu razpletu tekme v Moskvi proti Spartaku. Mitja Viler opozarja na nevarne ruske protinapade.
6
20.11.2017
Slovenski nogomet
Tretje mesto Maribora v skupini je še vedno možno, je prepričan trener Darko Milanič. Maribor v Moskvi ne bo ponovil scenarija iz Liverpoola, ko se je favoriziranega nasprotnika lotil s tremi centralnimi branilci.
3
Stran
od 311