Uredništvo    5. avgust 2017
Olimpija želi ohraniti stoodstoten izkupiček

Bilo je le vprašanje časa

Trener Olimpije Igor Biščan nikoli ni dvomil v to, da bo ljubljansko moštvo ujelo formo in pokazalo svoj pravi obraz. Posebne pohvale je namenil Ricardu Alvesu, Niku Kapunu in Abassu Issahu.
SORODNE NOVICE
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Vodilna ekipa 1. SNL Olimpija je sredi tedna blišč prepustila Mariboru in Domžalam, ki sta zabeležila lepa evropska uspeha, zdaj pa se znova vrača prvoligaški nogomet, v katerem Ljubljančanom trenutno kaže dobro. Po prvih treh tekmah z gol razliko 9:1 vodijo na lestvici, danes pa bodo proti novincu v ligi Triglavu naskakovali že četrto zaporedno zmago.

"Ključ do uspeha je dobro delo. To je formula tudi za v naprej, ni nobene filozofije. V Kranj gremo po dober rezultat, a vemo, da je Triglav nedavno odigral zelo dobro tekmo proti Mariboru, tako da je to opozorilo za nas. Fantje so resni, zagnani in verjamem, da bo tako tudi tokrat,"
je pred prvim prvenstvenim obračunom v Kranju po treh letih prepričan trener zmajev Igor Biščan.

Hrvat trdi, da navkljub evropskemu razočaranju nikoli ni dvomil v kakovost svojega moštva.

"Nekaj novih igralcev je prineslo določeno kakovost, a mislim, da je bilo vprašanje časa, kdaj bomo zaigrali bolje. Imeli smo smolo, nasploh nismo bili blizu temu, kjer smo danes. Če bi imeli več časa, bi zagotovo boljše izgledali. Pred nami je prvenstvo, na začetku katerega smo se na najboljši možni način dvignili. Trenutno izgledamo dobro," je povedal Biščan, ki je našel pohvalne besede  za več članov ljubljanskega moštva.

"To so kakovostni igralci. Predvsem Kapun in Alves sta tehnično zelo dobra, to pa je predpogoj, da se lahko igra dober nogomet. Nogometna inteligenca in znanje. Pri njiju dveh so stvari enostavne, odlično sta se prilagodila in pokazala, da lahko pomagata moštvu. Issah pa je s svojo motoriko in mentaliteto igralec, ki lahko na vsakem napadalnem položaju odigra odlično."

Na debi še vedno čaka novinec v napadu Andres Vombergar, ki ima po trenerjevih besedah še lažje težave s poškodbo gležnja.

"Njegovo delo bo najboljša vstopnica za igranje. Mogoče bo potreboval še kakšen teden, da se povsem prilagodi in ujame formo. Ima manjše težave z gležnjem, ki ga mučijo že dalj časa. Ne bomo hiteli, bomo ga pa ob priložnosti poslali v igro, da ga navijači spoznajo. Če bo to že v Kranju, bomo še videli. Dela zelo dobro, s svojimi delovnimi navadami se je odlično vklopil v moštvo. Veseli smo, da je z nami."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
10zvezdic 5.8.2017, 23:15 Prijavi komentar
ha ha ha ,pa so ga že dobili po pički!!!Ni mi jasno kako se iz svojih napak nič ne naučijo!!!!VEDNO SE NAPIHUJEJO PO MEDIJIH!!!
Rosonero11 5.8.2017, 15:40 Prijavi komentar
Sam 3 tekme so mimo. Ni treba poveličevati uspehov, ki jih ni
MaliBebcki 5.8.2017, 14:42 Prijavi komentar
Ma Alves je ze prej dobro igral...ampak se je toliko trenerjev zamenjalo in vsak je imel svojo taktiko..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE