Uredništvo    8. november 2017
Srbski vezist je spet na razpolago trenerju

Brkić v polnem pogonu

Iz tabora Olimpije so sporočili, da se po daljšem času v moštvo vrača srbski vezist Goran Brkić, ki je pred dvema zahtevnima poškodbama kazal zelo dobro formo.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Ljubljanska Olimpija bo na prihajajočih obračunih proti Mariboru močnejša za povratnika po poškodbi Gorana Brkića, ki je sezono začel odlično in dosegel izjemna zadetka, nato pa sta ga poškodbi Ahilove tetive in gležnja za daljši čas oddaljili od nogometnih igrišč. Brkić je včeraj pričel trenirati s polno obremenitvijo, s čimer se v pomembnem delu sezone vrača v polni pogon.

"Za mano je neprijetno obdobje. Po prvi poškodbi je prišla še ena, kar je nekaj najtežjega. Izvlekel sem se iz tega tudi s pomočjo zdravniške službe, tako da sem od začetka tega tedna nazaj na treningih. Zdaj je od mene odvisno, moram se potruditi čimprej vrniti, dati vse od sebe in prepričati trenerja," je za klubsko televizijo povedal Brkić, ki si je že zadal prvi konkreten cilj.

"Izpustil sem pomemben del pol sezone. Moj cilj je, da učvrstim nogo in da se psihično in fizično stabiliziram. Hočem biti konkurenčen, to je prvi cilj," je povedal Brkić.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE